- Jeg ville absolutt solgt bolig selv igjen

Trass i et tregt boligmarked brukte Tina (32) bare ti dager på å selge treromsen sin på Jessheim.

Eiendommelig ansvarsfraskrivelse av NEF

Det er på tide at Norges Eiendomsmeglingsforbund tar av seg skylappene.

Gjesteinnlegg: Maja selger leilighet selv

Lurer du på hvordan det er å selge selv? Da kan dette innlegget fra Maja Enes være god lesning. Hun solgte nettopp leiligheten sin med Propr.no, og her deler hun både erfaringer og tips.

Hva lønner det seg å pusse opp før man skal selge?

Å finne frem malepenslen før man skal selge, kan lønne seg i budrunden.

Hvordan skrive en god boligannonse?

Boligannonsen er kjøpers aller første møte med eiendommen din. Derfor bør du gjøre alt du kan for å gjøre et godt førsteinntrykk.

Sånn fungerer budrunden

Budrunden – kanskje den mest spennende delen av et boligsalg. Her kan du lese hvordan den fungerer, og hva du bør tenke på underveis.

Å kjøpe fra en som selger med Propr.no – akkurat som vanlig, bare litt annerledes

Å kjøpe fra en som selger med Propr.no er nesten som en ”vanlig” kjøpsprosess. Den eneste forskjellen er at dere ikke har en eiendomsmegler som mellomledd. Her har vi samlet litt informasjon om prosessen, samt noen ofte stilte spørsmål og svar.

Ti tips før visning

Intrykket man får på visning har mye å si, og siden du holder visningen selv, har vi samlet noen tips til deg.

Ti tips før boligfotografering

Vårt aller viktigste tips er å bruke en profesjonell fotograf, men du bør også klargjøre boligen din for at bildene skal bli så gode som mulig.

8 kjappe med kjøper Vadim

Lurer du på hvordan det er å kjøpe bolig av noen som selger gjennom Propr? I mai kjøpte Vadim Koshkarev sin første bolig, og vi tok en kjapp prat med han etter at budrunden på Oslo-leiligheten var over.

Å selge selv i dagens boligmarked

Boligmarkedet har blitt tregere. Prisene har stabilisert seg, og det er ikke lenger like fullpakket på visning. Men det er fortsatt like smart å selge selv – om ikke enda smartere.

Hva gjør jeg om det ikke kommer inn noen bud?

Boligmarkedet har blitt tregere. Det ligger langt flere boliger ute, og færre blir solgt over prisantydning. Her er seks tips til hva du kan gjøre for å få fart på budrunden.

Hva gjør jeg om det ikke kommer noen på visning?

Boligmarkedet har blitt tregere, og flere må holde flere visningsrunder for å få prisen de forventer. Her er fem tips til hva du bør gjøre om få eller ingen kommer på visning.

6 kjappe med selger

Lurer du på hvordan det er å selge selv? I mai solgte Rolf Inge Erdahl huset sitt i Nittedal med hjelp av Propr. Vi har tatt en liten prat med han for å høre hva han synes om prosessen.

– Visningen var plankekjøring og budrunden gikk nesten av seg selv

Da Hans Jacob Christensen solgte boligen på Oslo Vest i september 2016 valgte han ikke å bruke eiendomsmegler. I stedet for var han blant de første i Norge til å ta i bruk selg-bolig-selv-tjenesten Propr. På det sparte han 50-75 000 kroner – og tok med seg kjæresten på ferie.

Fikk 600 000,– over takst uten megler

Da André Berka skulle selge leiligheten sin på Bislett i Oslo, valgte han å gjøre det selv. Vi tok en prat med han for å spørre om han ville gjort det samme igjen.

Derfor er det like trygt å kjøpe bolig av en som selger selv.

Har du funnet drømmeboligen på Finn.no, men er skeptisk siden annonsen er merket med Propr og ikke et meglerhus? Her er ni grunner til hvorfor du ikke skal bekymre deg.

Slik kan du spare penger når du selger boligen din

Lurer du på hvordan det er å selge selv? Å selge med Propr er enkelt og trygt, og kan også være veldig lønnsomt.

Råd til deg som skal selge hytta

Du kan spare mye på å droppe megler ved salg av hytte og hyttetomt.