Propr og Norsk Familieøkonomi inngår samarbeid

- Propr tilbyr en løsning som kan gjøre det enklere for noen og rimeligere for mange å selge bolig, sier Harald Vaaland, daglig leder i Norsk Familieøkonomi.

Propr og Norsk Familieøkonomi inngår samarbeid

- En stor del av vår jobb dreier seg om å forhandle frem avtaler som gir våre medlemmer fordeler, i form av bedre priser og bedre vilkår. I tillegg tilbyr vi rådgivning, som er en viktig del av vårt medlemskap, og vi opplever at våre medlemmer ønsker å få bedre kontroll over sin egen økonomi, sier Vaaland.

- Når vi vurderer nye samarbeidspartnere, ser vi etter produkter og tjenester som kan gjøre det enklere, rimeligere og/eller bedre for våre medlemmer. Vi er av den oppfatning at Propr tilbyr en løsning som kan gjøre det enklere for noen og rimeligere for mange. Da synes vi det er viktig at våre medlemmer får vite om denne muligheten, slik at de kan ta en informert beslutning når de skal selge boligen sin.

- Det er hyggelig at Norsk Familieøkonomi anbefaler Propr til sine medlemmer. Vi er glade for at en medlemsorganisasjon som har forbrukernes beste i fokus stiller seg bak vår tjeneste, sier Kjetil Eriksson, daglig leder i Propr.

Propr er et av flere anerkjente selskaper Norsk Familieøkonomi samarbeider med, deriblant forsikringsselskapet Codan, NorgesEnergi, Falck og Canal Digital.

Kort om Norsk Familieøkonomi:

Norsk Familieøkonomi omtrent 21 000 medlemmer, spredt over hele landet. Kjønnsfordelingen er 60/40 menn/kvinner, og 70 prosent av våre medlemmer er mellom 35 og 65 år. Organisasjonen framforhandler rabattavtaler for sine medlemmer, og tilbyr økonomisk rådgivning og juridisk bistand.

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe. Start med å skrive inn gateadressen din, så er du i gang.

Søk heller på gårds- og bruksnummer

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe som helst.

Nysgjerrig på å selge selv?