Slik fungerer Propr

Det du kan, gjør du selv. Resten tar dyktige fagfolk seg av. Propr veileder deg gjennom hele salgsprosessen, fra boligannonse til overlevering av nøkler.

Dette gjør duPropr ordner med

 • Attraktiv og påkostet leilighet i barnevennlig område
  Foreslå tittel til annonsen
  Dette gjør du

  Beskriver boligen din

  Følg vår guide og lag boligannonsen i ditt eget tempo. Systemet vårt hjelper deg å ta riktige valg underveis, slik at annonsen din blir både selgende og informativ.

 • Propr ordner med

  Alt papirarbeid på plass

  En god del informasjon og papirer må på plass for å selge en bolig, men du trenger ikke tenke på dette. Propr kan ordne med tilstandsrapport eller takst, nødvendige dokumenter og boligselgerforsikring, slik at all dokumentasjon automatisk kommer med i boligannonsen din.

 • Propr ordner med

  Fotograf

  Gode bilder er viktig for å få folk på visning. Vi kan ordne med en profesjonell boligfotograf. Når fotografen har valgt ut de beste bildene, dukker de automatisk opp i annonsen.

Finne kjøper

Når du er klar til å selge er det tid for å legge ut annonsen, spre budskapet, og gjøre boligen klar for visning.

 • Propr ordner med

  Markedsføring på FINN og Facebook

  Du kan selvfølgelig annonsere boligen din på Propr.no, og er bare ett tastetrykk unna å publisere samme annonse på FINN. Endrer du noe i boligannonsen, blir den automatisk oppdatert overalt. Vi kan også tilby målrettet annonsering på Facebook, slik at du kan nå ut til flere potensielle kjøpere.

 • Propr ordner med

  Visningsmateriale

  Du kan laste ned visningsskilt, til salgs-plakater og etiketter til ringeklokken.

 • Dette gjør du

  Holde visning

  9 av 10 boligkjøpere vil helst treffe deg som selger på visning, fordi du kjenner boligen best. Propr hjelper deg med tips og råd til hvordan du gjennomfører en god visning. Du kan også lese erfaringer fra andre boligselgere.

 • Propr ordner med

  Digital budrunde med automatisk oppfølging

  Proprs budrunde er digital og nesten alt skjer automatisk. Alle som skriver seg på visningslisten får SMS-varsel med lenke til boligens prospekt og budrunde. Alle som ønsker å by må først verifisere seg med BankID.

 • Dette gjør du

  Aksepterer eller avviser bud

  Du følger budrunden i sanntid, og får også SMS-varsler når bud kommer inn. Med et museklikk velger du å akseptere eller avslå et bud. Har du spørsmål om hvordan budrunden fungerer, kan vi hjelpe deg på chat eller telefon.

Selg trygt

Når du har akseptert et bud, er størstedelen av jobben gjort. Nå gjenstår bare signering av kontrakt, oppgjør og overtakelse.

 • Propr ordner med

  Kjøpekontrakt

  Vi lager en standard kjøpekontrakt der all informasjon rundt kjøpet automatisk settes inn.

 • Dette gjør du

  Signerer kontrakt digitalt

  Du og kjøper signerer med BankID, så et kontraktsmøte er ikke nødvendig.

 • Propr ordner med

  Oppgjør

  Det viktigste ved et boligsalg er at kjøper overfører avtalt kjøpesum til avtalt tid. Det økonomiske oppgjøret (penger på konto), tinglysning og sletting av heftelser på eiendommen gjøres av et autorisert oppgjørsselskap, så du og kjøper kan være trygg på at alt blir gjort skikkelig.

Selg boligen din

Velg de tjenestene du trenger for ditt boligsalg.

Beregn pris

...eller prøv litt først

Sjekk hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe som helst.

Prøv nå
Søk heller på gårds- og bruksnummer
Stine Slemdal

Stine Slemdal

solgte enebolig

"Det var ene og alene økonomi som gjorde at vi droppet megler. Vi tenkte at det var verdt å holde visninger selv når vi kunne spare så mye."

Håvard Krokstad

Håvard Krokstad

solgte hytte

"Jeg brukte Propr da jeg skulle selge hytta. Det var det beste jeg kunne ha gjort. Veldig enkelt, og jeg sparte en god del penger. Anbefales."

Trude Hiller

Trude Hiller

solgte landsted/småbruk

"Jeg solgte med hjelp fra Propr og er kjempefornøyd. Anbefales på det varmeste!"

"Totalt sett er jeg veldig fornøyd med Propr, og vil absolutt anbefale andre å selge selv. Det forteller jeg til alle som vil høre på."