Kom det ingen på visning?

Her er fem tips til hva du bør gjøre om det var glissent med folk på visning.

Kom det ingen på visning?

1. Ta en titt på boligannonsen din

Kanskje trenger overskriften og beskrivelsen av boligen endringer. Har du trukket fram alle boligens positive sider? Viser bildene boligen fra sin beste side? Har du ikke brukt en profesjonell fotograf, anbefaler vi at du gjør det, da det har mye å si for inntrykket. Du kan endre annonsen din når som helst, og da endres den også på FINN.no.

Vil du at boligannonsen din skal dukke opp under ”siste nytt” på FINN.no må du betale 1900 kr for løfting, og gjøre minst én av tre endringer:

  • Endret prisen med minimum 5%
  • Endret prisen med 300 000 kr
  • Ha tatt annonsen din av markedet i 20 dager

Dette er FINN.nos regler. Opdaterer annonsen din uten én av disse endringene, vil den ha samme plassering som før. Det koster ingenting å oppdatere eller trekke annonsen din, men å publisere den på nytt koster altså 1600 kr.

Ønsker du å løfte annonsen din ved hjelp av en av disse endringene, tar du kontakt med oss i Propr, så hjelper vi deg.

Les også: Hvordan skrive en god boligannonse

2. Sett opp nye visninger

Sett opp nye visningstidspunkt i annonsen din. Kanskje du kan sette flere tidspunkt enn forrige gang? Vi anbefaler at du i hvert fall setter opp to visninger, for eksempel én visning på en hverdag (ettermiddag) og én i helgen. Hold gjerne visning i mer enn en time, slik at flest mulig får mulighet til å komme. Se på boligannonser i nærmiljøet ditt, slik at du kan tilpasse visningstidspunktene opp mot lignende objekter i området.

3. Vær åpen for privatvisninger

Uansett når du setter opp visning, kan det være noen det ikke passer for. Skriv i boligannonsen at privatvisninger kan avtales direkte, og vær så fleksibel du kan.

4. Vurder mer markedsføring

Når du selger via Propr, legges boligannonsen din ut på Propr.no og på FINN.no (hvis du har bestilt dette). Den havner også på Proprs Facebook-side. Du har sikkert også lagt den på din egen Facebook-side. hvis ikke, bør du gjøre det, og be venner dele den videre. Det kan også være verdt å prøve en ny runde med annonsering. Ta kontakt med oss på 23 90 59 00 eller på post@propr.no, så hjelper vi deg. Summen du ønsker å annonsere for, kommer da i tillegg til de øvrige tjenestene du har bestilt.

5. Vurder prisantydningen

Om du fortsatt ikke får solgt, bør du vurdere prisen. Om markedet ikke ”aksepterer” den, kan den være for høy. Som selger står du fritt til å sette den prisen du selv ønsker, men ta en titt på prisantydningen til tilsvarende boliger i nærmiljøet. Kanskje det kan gi deg en pekepinn?

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe. Start med å skrive inn gateadressen din, så er du i gang.

Søk heller på gårds- og bruksnummer

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe som helst.

Nysgjerrig på å selge selv?