Prisantydning

2 570 000,–

Tilstandsrapport

Her finner du teknisk informasjon om eiendommen.
Bruksareal (BRA-i)-
Eksternt bruksareal (BRA-e)-
Bruksareal innglasset balkong (BRA-b)-
BoligtypeLeilighet
EieformSelveier
Byggeår2008
Felleskost/md.828 kr
Kommunale avgifter8 732 kr
TomtetypeEiet tomt

Om boligen

Tønsberg har alt du som liker å slappe av i fritiden. Med sine mange restauranter, cafeer, konserter, klubber. Kun 20 minutter med bil fra Fon som kan tilby et liv i skog og mark. Med andre ord «både og». Revetal er et sentrum for butikker med Rema og Meny, postkontor, vin-monopol, helsekost.

Kapellanveien 4 er en trivelig 2-roms selveierleilighet med arealeffektiv planløsning og god standard. Boligen ble oppført i 2008 og ligger i annen etasje i en vertikal-/horisontaldelt firemanns bolig. Det er lagt vekt på at bygningenes arkitektur og tidsmessige stil skal være helhetlig. Helvalmet tak, liggende kledning, sort takstein og sidehengslede vinduer med sprosser gir bygningen et herskaplig og stilfullt preg.

- Trivelig 2-roms eierseksjon fra 2008.

- Egen garasjeplass med aut. portåpner.

- Lun uteplass med gode solforhold.

- Arealeffektiv og moderne.

- Lys og hyggelig stue med spiseplass.

- Flislagt baderom med gulvvarme.

- Opplegg for vaskemaskin på badet.

- Stort soverom med garderobeskap.

- Sikringsskap med automatsikringer.

- Boligen har mekanisk ventilasjon.

Entré:

Romslig entrè med god plass til yttertøy og sko. Parkett på gulv. Et vindu ved utgangsdøren sørger for naturlig lys-innslipp. Malte, slette flater på vegger og himling.

Kjøkken:

Kjøkkenet er pent, samt praktisk designet med god skap- og benkeplass. Innredningen har lyse profilerte fronter. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, keramisk topp og oppvaskmaskin. Frittstående kombiskap kan medfølge etter avtale.

Stue:

Leiligheten har en hyggelig stue med plass for sofagruppe, tilhørende møblement og spisebord. Store vindusposter gir gode innvendige lysforhold. Utgang til solrik balkong fra stuen. Parkett på gulv.

Bad/wc/vaskerom:

Delikat, flislagt bad med lyse fliser på veggene, gulvvarme, wc, romslig dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Rommet ventileres med mekanisk avtrekk og ventil via spalte under dørblad.

Soverom:

Romslig soverom, vender mot rolig fellesareal. Rommet har god plass til dobbeltseng og godt med lagringsplass.

Beliggenhet

Eiendommen ligger flott til på en liten høyde med nydelig utsikt mot vest og er omkranset av fine turområder. Krakken er fra gammelt av beliggende som et "knutepunkt" med kort vei til både Tønsberg, Horten og Holmestrand. Boligen ligger 2 minutter fra Bispeveien som fører deg til Tønsberg på 20 minutter. Ingen kødannelser. Kort vei til Revetal som er et fhv nytt senter med butikker, leger, sykehjem, etc etc. I det hele tatt det meste du måtte ha behov for. Du tar av fra Svinevoll, opp Hvitstenveien til Fonsveien ved den gamle kirken. Nr 4 ligger utmerket skjermet for støy og passerende biltrafikk; mellom to hus.

Annet

Fon, grenda som vokser, vil med svært gode bussforbindelser til Tønsberg fra Revetal, fra nyttår kunne nyte godt av Tønsberg kommunes mange servicetilbud. Verdistigningen på boliger i Fon vil heretter naturlig følge Tønsbergs - som en følge av dette. Området rundt den gamle Fon kirke er svært idyllisk. Og avstanden, 20 minutter til Tønsberg, som har slått seg sammen med Re kommune (pr 1.1.2020) er kort, og uten kødannelser. Trafikken på Bispeveien fra Sem har fartsgrense på 80 km/time, og fra Svinevoll tar det deg 2 minutter til Kapellanveien; beliggende i et nytt villastrøk. Flotte turstier i området, i stille og rolige omgivelser; der du kan følge solnedgangen i åsen - fra den store balkongen. Idyllen i Fon er noe helt annet enn på Revetal! La ikke dette tilbudet gå fra deg!

Boligen er del av seksjonert sameie bestående av 22 seksjoner. Utgifter/kostnader til vedlikehold, reparasjoner, forsikring mv. fordeles etter sameiebrøken, i henhold til Eierseksjonsloven. Brøk for denne boligen er 55/1470. Årsregnskap foreligger, ta kontakt med selger for mer info.

Sameiet Herregårdstunet, org.nr. 992 885 513.

Balkong stor 10m2. Garasje stor 23m2 med god plass til både bil og annet du har behov for å oppbevare.

Felleskostnader inkluderer

Snørydding, fellesareal strøm, serviceavtale (Pelias AS), vedlikehold, regnskap, bygningsforsikring m.m.

Teknisk info:

Bygningen ventileres naturlig via spalteventiler i vinduskarm, samt ventiler ut i vegg. I tillegg er det mekanisk avtrekk fra bad, kjøkken og stue. Varmtvannsbereder fra byggeår på 120 liter er plassert under kjøkkenbenken. Fordelerskap med stoppekran er plassert i boden. Sikringsskapet har automatsikringer og jordfeilbrytere til alle kurser.

Felles, eiet tomt på 5.570 kvm, delvis asfaltert og gressplen. Garasjeanlegg i rekke hvor leiligheten disponerer 1 plass.

Det er parkering i egen garasje i felles garasjerekke. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi som primærbolig kr. 472 292 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 394 860 pr. 31.12.16

Elektriske panelovner og varmekabler på bad. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med selger.

Salgsbetingelser "as is"

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Annet

Utelivet det befinner seg i Tønsberg. Prisen du må betale for dette ligger under halvparten av det du må betale for en lignende bolig i Oslo. Gjør som meg; kom deg ut av hovedstaden, hva enten du er alene eller med en kjæreste. Som en «smooth» overgang innen du/dere velger å starte familie.

Omkostninger

64 250,– (Dokumentavgift)
172,– (Pantattest)
7 100,– (HELP boligkjøperforsikring (valgfritt))
585,– (Tinglysingsgebyr skjøte)
585,– (Tinglysingsgebyr pantedokument)

---

72 692,– (Omkostninger totalt)

---

2 642 692,– (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Selger er selv ansvarlig for følgende gebyr:

585,– (Tinglysingsgebyr sikringsobligasjon)

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 716
Gårdsnr: 340
Bruksnr: 60
Seksjonsnr: 9

Visninger

Ta kontakt for å avtale visning

  1   1   1 2 3 4 5 6   1   1kunder over hele landet

Her er noen kunder som har solgt eller selger boligen sin med Propr akkurat nå.

    Hei! Nettleseren du benytter mangler dessverre funksjoner Propr er avhengig av for å fungere. Vennligst oppgrader til en nyere versjon, eller bruk Propr fra en annen enhet - for eksempel en mobil.