Vi jobber med en ny versjon av Propr. Besøk ny.propr.no og test selv.
Propr er et initiativ som føyer seg inn i rekkene av selskaper som satser på å fornye en industri fordi den digitale utviklingen tillater å utfordre den etablerte praksis. Dette er første gangen en eiendomsmeglerkjede står bak en disruptiv tjeneste der de utnytter teknologiens muligheter.Paal Even Karstensen, leder for Wealth Management, Danske Bank Norge

Propr ble etablert i januar 2016. Initiativtakerne bak selskapet var investor Roger Sebastian Sedal og eiendomsmeglerne Christoffer Askjer og Kjetil Eriksson i Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Kunnskapen og erfaringen fra eiendomsmeglerne var avgjørende for å utvikle en selvbetjeningstjeneste for å selge boligen sin selv på en trygg, sikker og enkel måte til en pris som reflekterer at man gjør en egeninnsats, uten fordyrende mellomledd.

 • Kjetil Eriksson

  Daglig leder

  kjetil@propr.no

  Daglig leder i Propr, Kjetil Eriksson, har mer enn 15 års erfaring som blant annet eiendomsmegler og partner i Sem & Johnsen eiendomsmegling.

 • Karoline Gjersvik

  Driftssjef

  karoline@propr.no

  Driftssjef i Propr, Karoline Gjersvik, har bachelor i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI samt en bachelor i økonomi og administrasjon. Hun har de siste årene arbeidet som eiendomsmeglerfullmektig i Sem & Johnsen Eiendomsmegling.

 • Jens Petter L. Hansen

  Økonomisjef

  jens@propr.no

 • Wilhelm Joys Andersen

  Teknologisjef

  wilhelm@minus.no

Samarbeidspartnere

 • Danske Bank

  Danske Bank opererer i 15 land, og er en av Nordens største banker. Høsten 2018 ble banken Proprs samarbeidspartner. Vi er veldig glade for at en så stor og seriøs aktør som Danske Bank anerkjenner Proprs produkt og potensial.

Hei! Nettleseren du benytter mangler dessverre funksjoner Propr er avhengig av for å fungere. Vennligst oppgrader til en nyere versjon, eller bruk Propr fra en annen enhet - for eksempel en mobil.