Prisantydning

890 000,–

Tilstandsrapport

Her finner du teknisk informasjon om eiendommen.
Eksternt bruksareal (BRA-e)-
Bruksareal innglasset balkong (BRA-b)-
BoligtypeLeilighet
EieformAndel
Tomteareal8 019 m²
Byggeår1972
Fellesgjeld476 083 kr
Fellesformue4 345 075 kr
Felleskost​/md.4 478 kr
TomtetypeEiet tomt

Om boligen

Dette er en fin 2-roms andelsleilighet i tredje etasje i en høyblokk med Gang, Bad, Stue, Soverom, Kjøkken og ny STOR sydvendt innglasset balkong fra 2017.

2 private Boder. 1 privat garasje i rekke. Alle rom i leiligheten er pusset opp etter at eier flyttet inn.

Nye automatsikringer og strømmåler i 2017. Lave strømutgifter.

I denne blokken som ble ferdigstilt i 1972, er det mye som er oppgradert og forbedret de siste årene.

Leiligheten har vært røykfri og kjæledyr/husdyr-fri de siste 18 årene.

Hvis ønskelig, kan noen møbler følge med ved kjøpet av leiligheten.

Standard...

GANG: Ny solid brannsikker ytterdør i 2007. God plass til klær, fottøy o.a. Laminatgulv. "Murstruktur grov" på veggene, som er malt.

BAD: Ny baderomsdør i 2007. Flislagte vegger og gulv. 2 lag med membran under flisegulvet. God skapplass. Badekar. Ny dusj montert i 2019.

SOVEROM: God skapplass. Laminatgulv med lyddempende Silencio-plater under. Malt tapet på veggene.

KJØKKEN: Pent brukt HTH-kjøkken satt opp av eier. Nye benkeplater ble da kjøpt. God skapplass. Malt tapet på veggene. I dette store og lange kjøkkenrommet er det også ekstra god plass til f.eks en sittegruppe, kontor, eller en soveplass. Store lyse fliser på gulvet.

STUE: Laminat gulv. Malt tapet på veggene. Fra stua er det utgang til en STOR innglasset sydvendt balkong som ble ferdigstilt av firmaet "Balco" i 2017. Balkongen er 20,1 m2 stor ifølge Balco. Ny isolering (Rockwool) mellom hele ytterveggen og den nye balkongen i 2017.

På alle veggene i leiligheten - bortsett fra på badet og balkongen - er det malt med fargen "Lys Provence" . . . I alle rom er det takhøyde på ca. 250 cm / 2,5 meter.

En privat BOD i samme etasje med hyller. En privat BOD i inngangsetasjen (etasje null) med mange hyller.

En privat GARASJE i rekke. Det er også parkering rett utenfor blokken. Fellesvaskeri. Søppelrom. Felles grillplass utenfor blokken.

Beliggenhet

Leiligheten befinner seg ca. 4,5 km fra Kristiansand sentrum/Kvadraturen.

Det er ca. 100 meters gange til begge busstoppene rett ved blokken - Slettheiveien 37. Kommer du for sent til bussen ved det ene busstoppet, kan du rekke den samme bussen ved det andre busstoppet :-)

Det er gode bussforbindelser; Metro bussen M3 kjører bl.a til Kristiansand sentrum, UIA, videre til Søm og tilbake til Slettheiveien 37 på Slettheitoppen.

Lokalbussene 51 og 52 kjører bl.a til Vågsbygd Senter, Andøya, Bråvann og tilbake til Vågsbygd Senter og Slettheiveien 37 på Slettheitoppen.

Fint og stille boligområde omgitt av mye natur, med blokkbebyggelse og eneboliger. Mange fine turmuligheter på skogsstier og grusveier rett i nærheten. Ca. 400 - 500 meter å gå/kjøre til nærmeste barneskole og barnehage.

Annet

Ta kontakt for å avtale tid for visning/besøk . . . Telefon/mobil; 41 21 73 79.

Denne 2-roms leiligheten er en C-leilighet... Den andre halvparten av 2-roms leiligheter i dette borettslaget (Slettheiveien 37, 41, 45, 49 og 53) er B-leiligheter. En C-leilighet har - bortsett fra på vinteren - sol på balkongen ca. 2 timer lenger ut på ettermiddagen/kvelden enn på balkongen til en B-leilighet.

De månedlige fellesutgiftene består av følgende; Felleskostnad: 3688.- TV/internett: 270.- Fyringsforskudd: 425.- Trappe og gangvask: 95.- TOTALT: 4478.- . . . Felleskostnadene på 3688.- dekker nedbetaling av lån til fellesgjeld + renter. kommunale avgifter, drift og generelt vedlikehold av borettslaget, lønn, heisdrift, forsikringer, rengjøring av fellesarealene innendørs, vedlikehold av uteområdene, brøyting + andre småting. Det er et vaskefirma som står for rengjøring av fellesarealene i blokken.

Slettheitoppen borettslag har egen nettside; slettheitoppenbrl.no og slettheitoppen.lettstyrt.no

Vaktmester på dagtid.

I 2019 har borettslaget fått flere nye ladepunkter for el-biler.

Alle som bor i denne blokken har tilgang til den fantastiske utsikten fra den felles lufteverandaen i toppetasjen. Høyere over havet enn det kommer du ikke i noe annet leilighetsbygg her i Kristiansand Kommune!

Adkomst

Kjørende fra Kristiansand sentrum/Kvadraturen: kjør E-39 i vestlig retning mot Mandal og etter ca. 2 1/2 km ta av til venstre ved rundkjøringen på E-39 opp Kartheia. Etter ca. 6-700 meter sving så til høyre og følg Slettheiveien ca. 1,3 km til første høyblokk på venstre hånd. Innkjørsel til Høyblokken - Slettheiveien 37 - fra Rugdeveien.

Kjørende på E-39 vestfra fra Mandal og Søgne: Ta til høyre ved rundkjøringen opp Kartheia og følg veibeskrivelsen over. Denne rundkjøringen på E-39 er ca. 800 meter vest for sjøen/havet ved Hannevika (-bukta) i Kristiansand.

Omkostninger

890 000,– (Prisantydning)
476 083,– (Andel av fellesgjeld)
---
1 366 083,– (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,– (HELP boligkjøperforsikring (valgfritt))
172,– (Pantattest)
480,– (Tinglysingsgebyr brl skjøte)
480,– (Tinglysingsgebyr pantedokument)

---

5 232,– (Omkostninger totalt)

---

1 371 315,– (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Selger er selv ansvarlig for følgende gebyr:

4 520,– (Eierskiftegebyr)
480,– (Tinglysingsgebyr sikringsobligasjon)

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1001
Gårdsnr: 14
Bruksnr: 1130

  1   0   1 2 3   1   1 2 3 4 5 6kunder over hele landet

Her er noen kunder som har solgt eller selger boligen sin med Propr akkurat nå.

    Hei! Nettleseren du benytter mangler dessverre funksjoner Propr er avhengig av for å fungere. Vennligst oppgrader til en nyere versjon, eller bruk Propr fra en annen enhet - for eksempel en mobil.