Prisantydning

5 190 000,–

Tilstandsrapport

Her finner du teknisk informasjon om eiendommen.
BoligtypeEnebolig
EieformSelveier
Tomteareal1 551 m²
Byggeår1939
TomtetypeEiet tomt

Om tomten

Hjertlig velkommen til Kirkevikvegen 58! Dette er drømmeboligen i landlige omgivelser hvor du virkelig kan nyte stillheten og naturen på en praktfull eiendom. Her kan du nyte solen fra tidlig morgen til sen kveld i en koselig hage omkranset av blomstrende busker og trær. Drømmer du om ditt eget lille gartneri har du god plass til å lage en liten grønnsaksåker, plante bærbusker og frukttrær eller sette opp et drivhus. Det er også en stor plen som innbyr til familiens sommeraktiviteter som badmington og kubbspill.

Boligen er godt vedlikeholdt og har de siste årene fått en omfattende oppgradering med både nye bad, nytt kjøkken, oppussede soverom og modernisering av stuene, samt nye varmepumper og spotter i hovedetasjen. Boligen inneholder to stuer, kjøkken, tre bad, fire romslige soverom, vaskerom, to balkonger, overbygd uteplass og en stor kjeller som kan innredes som en selv ønsker. Det er også garasje på eiendommen.

Beliggenhet

Boligen ligger i et rolig nabolag med bare en liten spasertur ned til en fin badevik. Et steinkast unna ligger en liten gård der sauer og lam går og beiter på marken.

Her er mange fine turmuligheter rett ut døren, bla. "Dronningen" som er et populært turmål på Askøy og ikke minst flotte veier for den sykkelinteresserte. Det populære Bakstehuset på Ask der en kan kjøpe verdens beste boller ligger også rett i nærheten. Solnes er et flott friluftsområde med svaberg, badepoll, stupebrett, benker og turstier, hit tar det ca 5min å kjøre med bil.

Fra eiendommen er det er kort vei til både barnehage, skole og matbutikk. Det tar 15min å kjøre til Kleppestø senter, 24min til Vestkanten og 30min til Bergen sentrum.

Annet

Ta kontakt med selger Rune Eilifsen ved spørsmål. Tlf 95526199

Omkostninger

11 900 kr (HELP boligkjøperforsikring (valgfritt))
129 750 kr (Dokumentavgift)
500 kr (Tinglysing av pantedokument)
500 kr (Tinglysing av skjøte)

---

142 650 kr (Omkostninger totalt)

---

5 332 650 kr (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses én låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Selger er selv ansvarlig for følgende gebyr:

500 kr (Panterett med urådighet)

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4627
Gårdsnr: 1
Bruksnr: 263

Informasjon om selger

Rune Eilifsen

Selger

955 26 199

Visninger

Fredag 05.07.24, kl. 17.30-18.30

  1   0   1 2 3 4 5 6 7 8 9   1   1 2 3kunder over hele landet

Her er noen kunder som har solgt eller selger boligen sin med Propr akkurat nå.

    Hei! Nettleseren du benytter mangler dessverre funksjoner Propr er avhengig av for å fungere. Vennligst oppgrader til en nyere versjon, eller bruk Propr fra en annen enhet - for eksempel en mobil.