Prisantydning

2 390 000,–

Tilstandsrapport

Her finner du teknisk informasjon om eiendommen.
Eksternt bruksareal (BRA-e)-
Bruksareal innglasset balkong (BRA-b)-
BoligtypeHytte
EieformSelveier
Tomteareal1 716 m²
Byggeår2021
Kommunale avgifter1 438 kr
TomtetypeEiet tomt

Om boligen

Kompakt og innholdsrik liten hytte som har alt du trenger! Hytten ble oppført i 2021 og inneholder stue/kjøkken, soverom og bad. Overbygget inngang og stor, ny terrasse.

Helårsvei. Innlagt strøm. Privat vann- og avløpsanlegg som driftes av hyttevel. Panelovner, varmekabler og vedovn brukes til oppvarming. Lavt ved og strømforbruk. 5G mobildekning.

Du velger selv om du vil beholde hytten som den er, bygge på eller bygge hovedhytte ved siden av. Perfekt mulighet for selvbyggere som vil skape sin egen hyttedrøm og samtidig ha et sted å bo mens man planlegger og bygger. Når hovedhytten er ferdig kan den lille hytten gi en kjærkommen leieinntekt, eller kanskje vil bestemor og bestefar ha sitt eget krypinn? Her er det bare fantasien som setter grenser!

Beliggenhet

Hyttefeltet Skurveknattlia ligger idyllisk til i vakre, varierte Valdres og er omringet av flotte turområder. Hedalsfjella byr på fantastiske naturopplevelser alle fire årstider. Her finner du roen om du foretrekker turer i skogsterreng, rundt et fjellvann eller på snaufjellet. Hvis du vil slippe å gå i kø i fjellet er Hedalsfjella stedet for deg!

På sommeren kan man ta på seg fjellskoene og rusle til multemyra rett overfor hytta, eller pakke tursekken og ta en heldagstur innover Hedalsfjella. Sykkelturer til nærliggende områder som for eksempel sagnomsuste Vassfaret, Teinvassåsen / Reset og Muggedalen kan også anbefales. Det er også gode muligheter for fiske i både store og små fjellvann.

Om vinteren passerer oppkjørte skiløyper like nedenfor hytten og tar deg gjennom skog og mark, over vann og milevis innover fjellet. Nærmeste alpinanlegg er Nesbyen Alpinsenter (ca. 54 km), Stavadalen Skisenter (ca. 56 km) og Valdres Alpinsenter (ca. 64 km).

For mer info om området anbefales:

https://hedalen.no/

https://www.ivaldres.no/aktiviteter-valdres/

https://skisporet.no/setView/60.6089942/9.5076788/12/wintermap

Tomten

1716m2 vestvendt og solrik skrånende selveiertomt 890 moh. med flott utsikt over Hellsenningen og fjellområdene rundt. Tomten rundt bebyggelsen er bevart som naturtomt med stedets naturlige vegetasjon. Her kan man plukke både blåbær, tyttebær og en og annen multe på egen tomt!

Tomt kan bebygges videre hvis ønskelig.

Annet

Tomten må bebygges med hytter fra Hedda Hytter AS.

Pliktig medlemskap i Skurveknatten Vel. Årskontingent for 2022 er kr. 13200 og betales i 4 rater. Kontingenten dekker drift og vedlikehold av veier, vann og avløp, strømanlegg og fellesområder.

Husk påmelding til fellesvisning! Annonsert fellesvisning uten påmeldte vil ikke bli avholdt.

Ta gjerne kontakt på 40606212 for å avtale privatvisning hvis tidspunkt for fellesvisning ikke passer.

Velkommen på visning!

Omkostninger

585 kr (Tinglysing av skjøte)
585 kr (Tinglysing av pantedokument)
59 750 kr (Dokumentavgift)
11 900 kr (HELP boligkjøperforsikring (valgfritt))

---

72 820 kr (Omkostninger totalt)

---

2 462 820 kr (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Selger er selv ansvarlig for følgende gebyr:

540 kr (Panterett med urådighet)

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3449
Gårdsnr: 89
Bruksnr: 207

  1   0   1 2 3   1 2   1kunder over hele landet

Her er noen kunder som har solgt eller selger boligen sin med Propr akkurat nå.

    Hei! Nettleseren du benytter mangler dessverre funksjoner Propr er avhengig av for å fungere. Vennligst oppgrader til en nyere versjon, eller bruk Propr fra en annen enhet - for eksempel en mobil.