Prisantydning

4 300 000,–

Tilstandsrapport

Her finner du teknisk informasjon om eiendommen.
Bruksareal (BRA-i)-
Eksternt bruksareal (BRA-e)-
Bruksareal innglasset balkong (BRA-b)-
BoligtypeLeilighet
EieformAndel
Tomteareal227 m²
Byggeår1915
Verditakst4 700 000 kr
Fellesgjeld157 665 kr
Låneverdi4 000 000 kr
Felleskost/md.3 270 kr
TomtetypeEiet tomt

Om boligen

Lys og luftig 2-roms leilighet med detaljer som teglstensvegg og store vindusflater. Leiligheten ble ombygget og ferdigstillt i 2006. Nye vinduer ble satt inn i 2018. Åpen stue- kjøkkenløsning med gode innredningsmuligheter og hyggelig peisovn. Soverom er vendt mot rolig bakgård og har gode oppbevaringsmuligheter med integrert garderobeskap. Leiligheten ligger sentralt til på Torshov med kort vei til alt du kan ønske deg.

Fin og romslig 2-roms

Kan gjøres om til 3-roms

Beliggende i 1. etasje

Detaljer som teglstensvegg og store vindusflater

Buet vindusforing

Hyggelig peisovn

Flislagt bad

Åpen stue- kjøkkenløsning

Vindusfolie på vinduer som sikrer mot innsyn

Nye vinduer ble satt inn i 2018

To disponible kjellerboder med gulvareal på ca. 4 og 2 m²

Pent opparbeidet bakgård og felles terrasse

Veldrevet borettslag

Ligger sentralt til på Torshov

Varmtvann inkludert i felleskostnader

Ingen dokumentavgift

Bilder er fra høsten 2018, møblering vil derfor være annerledes til visning.

Standard

Inngang:

Her åpner du inngagnsdøren og førsteinntrykket er en lys og romslig leilighet. På din høyre side har du et stort garderobeskap med rikelig oppbevaringsplass til både yttertøy, sko og andre nødvendigheter.

Kjøkken:

Fra inngangsdøren kommer du rett inn til den romslige åpen stue-kjøkkenløsningen, med innebygd espressomaskin. Her har du god plass til å flere sittegrupper hvor du kan invitere middagsgjester. Her har du en flott teglstensvegg og store vindusflater som slipper inn masse naturlig lys. Det er vindusfolie på vinduer som sikrer mot innsyn. Kjøkkenet har masse skap- og benkeplass, her er det enkelt å tilbringe et hvert måltid. Kjøkkenet har store glatte fronter og heltre eik benkeplate. Det er integrerte hvitevarer som stekovn, platetopp og oppvaskmaskin. Plass til dobbelt frittstående kjøleskap.

Stue:

Stuen er lys og romslig og har god plass til en stor spisegruppe mellom kjøkken og stue. Her kan du invitere venner og familie hjem på en hyggelig festmiddag. Stuen er lys og romslig med fliser på gulvet som fungerer som en naturlig romdeler. Her har du varme i gulvet som sørger for en lun og behagelig varme, samt en fin vedovn som gjør vinteren ekstra hyggelig.

Planløsningen gjør det enkelt å innrede, her har du god plass til både sofagruppe, tv-seksjon, spisebord og øvrig ønsket møblement.

Bad:

Flislagt bad med praktisk planløsning og varme i gulv. Lyse fliser i behagelige farger. Badet inneholder vegghengt toalett, dusjkabinett, nedfelt servant med speil over, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Flis på vegger og gulv.

Soverom:

Soverommet ligger vendt mot rolig bakgård. Her har du god plass til dobbeltseng med tilhørende møblement, masse oppbevaringsplass i store garderobeskap.

Leiligheten disponerer to kjellerboder.

Beliggenhet

Meget attraktiv og populær beliggenhet på Torshov - sentralt og kort vei til alt.

På Torshov Torg vil du nyte godt av alt spennende Torshov har å by på, fylt med koselig kafeer og spisesteder. Her er også Rema 1000, den nærmeste dagligvarebutikken. I nærområdet er det lokal baker, slakter og grønnsaksbutikker. Kort vei også til søndagsåpen dagligvarebutikk (Bunnpris). Sandakersenteret med tilbud som apotek, vinmonopol og blomsterbutikk ligger innen gangavstand. Det ligger også apotek ved siden av rema1000, her ligger også en sushi-resturant "mr fish" og en italiensk pizza i samme bygg som rema.

Området kan også friste med en rekke delikatessebutikker, spisesteder og kaféer som Vertshuset Oskar Braaten, Åpent Bakeri og Trikkestallen. Her har de flott uteservering om sommeren.

Det er også et godt tilbud av treningssentre i området, f.eks. Myrens Sportssenter (med Klatreverket), Sats Sagene og Sats Ringnes Park. Ikke langt fra leiligheten ligger også beachvolley-, basket og fotballbane. Fotballbanen brukes som skøytebane om vinteren. Kort avstand til Grünerløkka og Sagene med hyggelige kaféer, restauranter, Ringen kino og yrende uteliv. Gangavstand til Handelshøyskolen BI i Nydalen og Storo Storsenter.

Torshovparken er nærområdets mest populære park, denne brukes til bl.a. grilling, sommerleker, soling og piknik. I tillegg er det kort vei til flotte friområder / turstier langs Akerselva og Torshovdalen. Om vinteren er det bare å spenne på seg skøytene eller ta seg en tur i akebakken.

Spennende kulturtilbud i området med blant annet Soria Moria. Her er det konserter, bar/restaurant samt teater for voksne og barn. Oslo Nyes dukketeater er i Trikkestallen. I tillegg brukes Paviljongen i Torshovparken mye, blant annet til Musikkfest. I området finner du også byens beste jazzscene, Cosmopolite.

Beskrivelse av eiendommen

Byggemåte

Klassisk bygård fundamentert til antatte faste masser. Konstruksjoner i tre / murverk. Yttervegger

utvendig pusset og malt. Takkonstruksjon av tre, trolig tekket med takstein. Taket er ikke

besiktiget av takstkonsulenten.

Vinduer

Vinduer med 2-lags glass, rammer og karm i treverk. Alder fra 2018.

Ytterdører og porter

Inngangsdør i brann- og lydklassifisering

Innvendige dører

Hvite, glatte dørblader i trekarm.

Ny dør til baderom i år (2021).

Areal

Bra/P-rom: 65/65m²

1.etg.

P-rom: 65 kvm

BRA: 65 kvm

Følgende rom inngår i primærareal:

Bad, kjøkken, stue, gang og soverom.

Se vedlagte verditakst utført av Marius Haraldsen for ytterligere teknisk beskrivelse av eiendommen.

Borettslaget

Forretningsførsel og revisjon

Forretningsfører er Boligbyggelaget Usbl. Revisor er Kpmg AS, Postboks 7000 Majorstuen, 0306 Oslo.

Marcus Thranes gate 8-20 består av 46 boliger og ligger i Oslo kommune med organisasjonsnummer 885495982. Det er pliktig medlemskap i USBL på kr. 300,- per kjøper. Dette etterfaktureres av forretningsfører.

Oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos selger. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Forkjøpsrett

USBL avklarer forkjøpsretten etter bud er akseptert.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dyrehold

Iht. borettslagets husordensregler er det ikke tillatt å holde hund, katt eller andre husdyr uten skriftlig tillatelse fra borettslagets styre.

Forsikring

If Skadeforsikring

Polisenummer: SP586969

Felleskostnader

3 270 pr. mnd. Varmtvann, trappevask, felles forsikring, kommunale avgifter og internett.

Herav:

Felleskostnader kr. 2.430,-

Lånekostnader kr. 605,-

Internett Nextgentel kr. 135,-

Dugnadstillegg kr. 100,-

Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Ifølge opplysninger fra forretningsfører:

Fellesgjeld pr 08.05.2021 kr. 157 665

Fellesformue pr 08.05.2021 kr. 29 924

Lånevilkår

Lånenummer: 16362662633

Annuitetslån, 4 terminer per år.

Rentesats per 08.05.2021: 1.69% pa.

Antall terminer til innfrielse: 118

Saldo per 08.05.2021: 8 113 811

Andel av saldo: 157 666

Første termin/første avdrag: 30.12.2020 ( siste termin 30.09.2050 )

Ingen avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld på dette lånet

Sikringsordning

Borettslaget er siktet mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelaget Finaniseringsforetak AS. Borettslaget er etter gjeldene bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene.

Faste løpendne kostnader

Felleskostnader og strøm

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger Ferdigattest fra 16.01.2017

Utleie

Fremleie må på forhånd godkjennes av styret, slik at det og forretningsføreren til enhver tid vet hvem som bor i huset. Søknad med opplysning om leietaker, tidsrom og grunnen til at leiligheten ønskes framleid sendes til styret.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri

Odel

Det er ikke odel på eiendommen

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen ligger i et område regulert til byggeområde for boliger.

Eiendommen er kommunalt listeført "gul liste".

Annet

Bebyggelse

Det er primært leilighetss-/gårdsbebyggelse i området.

Adkomst

Det vil bli merket på ringeklokke med visning og navn.

Energimerking

G - Oransje

Utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler under fliser i stue og i gulvet på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Kjøpekontrakt

Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.

Passer ikke oppsatt visningstidspunkt, så bookes privatvisninger fortløpende. Ta kontakt med selger på telefonnummer 920 27 663 for å avtale privatvisning.

Omkostninger

4 300 000 kr (Prisantydning)
157 665 kr (Andel av fellesgjeld)
---
4 457 665 kr (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
480 kr (Tinglysingsgebyr brl skjøte)
480 kr (Tinglysingsgebyr pantedokument)
4 100 kr (HELP boligkjøperforsikring (valgfritt))
172 kr (Pantattest)
300 kr (Medlemskap Usbl (per kjøper))

---

5 532 kr (Omkostninger totalt)

---

4 463 197 kr (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Selger er selv ansvarlig for følgende gebyr:

480 kr (Tinglysingsgebyr sikringsobligasjon)
5 995 kr (Eierskiftegebyr)

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 225
Bruksnr: 160

Informasjon om selger

Kenneth Di Vita Jensen

Selger

920 27 663

Visninger

Mandag 21.06.21, kl. 18.00-19.30
Tirsdag 22.06.21, kl. 18.00-19.30

  1   1   1 2 3 4 5 6   1 2   1 2 3 4 5kunder over hele landet

Her er noen kunder som har solgt eller selger boligen sin med Propr akkurat nå.

    Hei! Nettleseren du benytter mangler dessverre funksjoner Propr er avhengig av for å fungere. Vennligst oppgrader til en nyere versjon, eller bruk Propr fra en annen enhet - for eksempel en mobil.