Fikk 127 000 kr per kvm for ettromsen - uten megler

Den 15 kvm store hybelleiligheten i Oslo ble solgt 400 000 kr over prisantydningen.

Fikk 127 000 kr per kvm for ettromsen - uten megler

Den lille ettromsen på Alexander Kiellands plass i Oslo var helt strøken, og vakte stor interesse da den ble lagt ut for salg i slutten av april.

Eieren valge å selge den selv via Propr, og fikk en superpris for den: 1,9 millioner kroner, hele 400 000 kroner over prisantydningen. Det ga en kvadratmeterpris på oppsiktsvekkende 127 000 kroner.

Det er enkelt, trygt og billig. Prøvekjør tjenesten og lag din boligannonse på under 2 minutter. Helt uforpliktende.

Se omtalen av salget hos E24.no og Nettavisen.

- Slike små leiligheter er attraktive førstegangskjøp eller pendlerleiligheter. Selv om kvadratmeterprisen blir høy, er totalprisen overkommelig for mange. Det skal også sies at denne leiligheten var veldig fin, med praktiske løsninger og flytt-rett-inn-standard, sier Propr-sjef Kjetil Eriksson.

- Det er virkelig ingen grunn til å bruke en fordyrende megler når du skal selge en bolig som denne, med god beliggenhet og bra standard. Eieren har spart mange titusener på å selge selv, og en megler ville neppe ha oppnådd bedre pris, sier han.

Pen og stilren, og med en praktisk hems. Det var mange som var interessert i denne leiligheten.

Klar til å prøve selv?

Det er enkelt, trygt og billig. Prøvekjør tjenesten og lag en annonse for din eiendom på under to minutter, helt gratis. Start med å velge din boligtype:

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe som helst.

Nysgjerrig på å selge selv?