Propr.no lar deg logge inn med din Facebook-konto.

For å legge til innlogging med Facebook kan du klikke Innloggingsmetoder i menyen etter å ha opprettet en eiendomsannonse. Klikk så knappen Registrer med Facebook. På Facebooks sider må du bekrefte at Propr.no får lov til å bruke din Facebook-konto til innlogging. Når det er bekreftet, kan du logge inn til Propr ved hjelp av Facebook.

Merk: vi henter bare ut nok informasjon fra din konto til å verifisere innlogging. Det er ikke mulig for Propr.no å poste som deg på Facebook eller se hvem dine venner er. For mere informasjon, se Propr.nos vilkår for personvern