Solgte selv – fikk 300 000 kr over prisantydning

- Jeg vil uten tvil bruke Propr igjen, systemet fungerer superbra.

Solgte selv – fikk 300 000 kr over prisantydning

Da Tor skulle selge leiligheten på Torshov i Oslo var det aldri aktuelt å bruke megler.

- Grunnen er veldig enkel: Jeg ser ikke hvilken verdi en megler tilfører prosessen. De sier at de er så gode selgere, og snakker om disse interessentlistene sine, men dem har jeg ingen tro på. Det er objektet som selger seg selv, og markedet som bestemmer prisen.

- Og så tar meglerne en formue for jobben.

Tor er ikke den eneste som er skeptisk til interessentlister - fagdirektør for bolig i Forbrukerrådet, Thomas Bartholdsen, har samme syn, og ber boligselgere huske at det er boligen, ikke megleren, som oppnår prisen. Han mener at flere hundretusener kunne solgt boligen selv med godt resultat.

For Tor var det enda noen gode grunner til at han droppet megler.

- Jeg ville gjerne ha ro i prosessen, jeg hadde god tid på å selge, og ville ikke ha noe mas. Dessuten er jeg en habil selger selv, sier Tor.

Det er enkelt, trygt og billig. Prøvekjør tjenesten og lag din boligannonse på under 2 minutter. Helt uforpliktende.

Leiligheten ble lagt ut i februar 2018, og solgt litt over en måned senere.

- Hvordan synes du det fungerte å selge selv?

- Det var en fantastisk opplevelse, jeg synes systemet er superbra. Jeg tok full pakke, og alle tjenestene fungerte utmerket, alt virket som det skulle. Dere har virkelig skjønt hvordan man lager en god nettjeneste, og har også kundeservice som svarer på alle spørsmål. Jeg er konsulent og jobber mye med gründervirksomheter og startups, så jeg er opptatt av nyskapning. Det Propr har fått til er veldig gøy. Dette måtte komme, mener jeg.

- Jeg hadde én utfordring, og det var at leiligheten hadde tre soverom, men den kom ikke opp i søket på Finn.no da man søkte på tre soverom, men det fikset dere raskt.

Tor holdt tre visninger, og det kom 3-4 stykker på hver av dem.

- Den ene holdt jeg midt under OL, og kanskje burde jeg ventet, men jeg fikk uansett to budgivere som sloss om den.

Prisantydningen var 6,8 millioner kroner. Budene startet på 6,2 millioner, men endte på 7,1 millioner, så altså hele 300 000 kroner mer enn Tor hadde satt som prisen han var villig til å selge for.

- Budrunden var veldig morsom, og budgiversystemet fungerte helt enestående.

- Jeg har solgt boliger før, og brukt megler. Det skjer ikke igjen. Jeg vil uten tvil bruke Propr neste gang jeg skal selge. Systemet er så enkelt å bruke. Vi selger alt mulig annet rart på egen hånd, som biler og båter, og det er ikke noe problem å selge boligen selv også, når alt det praktiske er ordnet av Propr.

- Kan vi be om et terningkast?

- Jeg har ingenting å klage på, så det blir en sekser, ingen tvil om det.

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe. Start med å skrive inn gateadressen din, så er du i gang.

Søk heller på gårds- og bruksnummer

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe som helst.

Nysgjerrig på å selge selv?