Så enkelt selger du boligen selv

Så enkelt selger du boligen selv

Det har aldri vært enklere å gjennomføre et boligsalg. Derfor er det ingen grunn til å bruke en dyr megler når du skal selge boligen din.

Det er ikke spesielt komplisert å selge en bolig i Norge i dag. En stor del av salgsprosessen har nemlig blitt automatisert, noe som har gjort at megler har fått en langt enklere jobb – som han likevel tar seg klekkelig betalt for.

Propr har tilrettelagt for at boligselgere kan droppe megler og selge selv på en enkel, trygg og rimelig måte. I snitt er det faktisk 80 000 kr å spare på å selge selv.

Det er enkelt, trygt og billig. Prøvekjør tjenesten og lag din boligannonse på under 2 minutter. Helt uforpliktende.

Slik hjelper Propr deg

Vårt verktøy hjelper deg med det meste, men litt må du gjøre selv, nemlig å skrive litt om beliggenhet, hva boligen inneholder og andre ting som er relevant. Vårt digitale avkrysningsskjema (egenerklæringsskjema) inneholder spørsmål som hjelper deg til å svare på ting du skal opplyse om. Propr kan selvfølgelig bestille all nødvendig dokumentasjon, takstmann og fotograf for deg.

Når annonsen er klar, legger du boligen ut på FINN.no med et tastetrykk. I samme slengen lager Propr prospektet automatisk, og sørger for at alle lover og regler blir fulgt.

Visningen holder du selv, og vi har laget en digital visningsliste hvor interessenter kan skrive seg opp. Alle på visningslisten blir automatisk oppdatert på SMS med lenke til boligens prospekt og budside. Du får selvfølgelig tilgang til navn og telefonnumre til boligens interessenter.

Budrunden er digital, og budgivere logger inn med BankID. Både du og alle på visningslisten kan følge budrunden i sanntid via PC eller mobil. I tillegg får både du og alle på visningslisten sms for hvert bud som kommer inn.

Når du har akseptert beste bud, sørger Propr for at kontrakten blir riktig, og du og kjøper signerer med BankID. En ganske genial løsning som fungerer superbra! Det er faktisk budsystemet (og kundeservicen) vi får mest ros for – det er vi veldig fornøyde med.

Vi kan også ordne med oppgjøret for deg. Vår samarbeidspartner Sem og Johnsen Oppgjør er autorisert av Finanstilsynet og foretar tusener av oppgjør i året. De sørger for at alt formaliseringen av salget går på skinner, så du kan lene deg tilbake og gratulere deg selv med et vellykket boligsalg og mye penger spart!

Lurer du på noe mer om hvordan Propr fungerer? Det er bare å ta kontakt med oss på chat, e-post eller telefon!

Les gjerne hva andre som har solgt via Propr mener om oss her: Propr Aktuelt

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe. Start med å skrive inn gateadressen din, så er du i gang.

Søk heller på gårds- og bruksnummer

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe som helst.

Nysgjerrig på å selge selv?