Har du allerede en kjøper?

Da er alt du trenger å ordne selve oppgjøret. Propr hjelper deg – enkelt og rimelig.

Har du allerede en kjøper?

Det er ikke alltid det er nødvendig å legge ut boligen, hytta eller tomten for salg. Noen ganger finner kjøperen deg, eller du ham.

Kanskje fordi eiendommen bytter hender innen familien, kanskje fordi ryktene har gått om at du skal selge.

Uansett – har du allerede en kjøper for hånden, og har dere blitt enige om pris, er alt du trenger en skikkelig kjøpekontrakt, og et ordnet oppgjør. Det kan vi i Propr ordne for deg, og det til en høyst overkommelig pris: 9 490 kroner.

- Vi har mange oppgjørsoppdrag, av alle slag. Det kan for eksempel være et salg mellom venner, noen familiemedlemmer som skal kjøpe ut de andre, eller leietakere som vil kjøpe boligen eller hytta de har leid i mange år, sier Karoline Gjersvik, driftssjef i Propr.

Her kan du bestille

Slik fungerer det

Når du logger deg inn med BankID ved bestilling, henter vi inn gårdsnummer, seksjonsnummer osv. Deretter er alt du trenger å gjøre å fylle ut et egenerklæringsskjema om boligens tilstand, og legge inn all annen nødvendig informasjonom salget, som avtalt pris, overtakelsesdato, og eventuelt annet som er avtalt mellom deg og kjøper.

Dersom kjøperen ønsker takst og nødvendig dokumentasjon, kan du bestille det via oss. Det er imidlertid ikke påkrevd ved salg der kjøper allerede er funnet. Ønsker du eierskifteforsikring, eller vil kjøper ha boligkjøperforsikring, kan det også bestilles gjennom oss. Les mer her.

Informasjonen i egenerklæringsskjemaet settes automatisk inn i kjøpekontrakten, som sendes til deg og kjøper for digital signering med BankID.

- Kjøpekontrakter er ganske standardiserte. Det som skiller dem er selvsagt hvem som selger og kjøper, og også eventuelle avtaler som er gjort når det gjelder inventar som skal medfølge, som lysekronen i taket, robåten i båthuset og slikt, sier Karoline.

Når kontrakten er signert blir den automatisk sendt videre til et profesjonelt oppgjørsselskap, som tar seg av den videre prosessen med betaling, skjøte og overtagelse.

Gratulerer, du har solgt – på en enkel, trygg og rimelig måte!

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe. Start med å skrive inn gateadressen din, så er du i gang.

Søk heller på gårds- og bruksnummer

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe som helst.

Nysgjerrig på å selge selv?