- Det gikk som smurt å bruke Propr til oppgjøret

Propr gjør det enkelt å gjennomføre salget når du allerede har en kjøper.

- Det gikk som smurt å bruke Propr til oppgjøret

Det er ikke alle eiendommer som legges ut for salg på det åpne markedet. Kanskje skal hytta overtas av noen i familien, eller naboen har fått nyss i at du er på flyttefot og vil kjøpe huset ditt.

Da passer Propr ypperlig å bruke for å gjennomføre salget. Vi ordner med en skikkelig kjøpekontrakt og sørger for at oppgjøret går ordentlig for seg.

Bestill oppgjør her

Når du og kjøper har signert med BankID, tar et autorisert oppgjørsselskap over prosessen. Når penger er kommet til oppgjørskontoen, og eierskapet overføres, er alt klart for overtakelsen. Når begge har signert overtakelsesprotokollen, overføres kjøpesummen til din konto.

Og prisen? 9 490 kroner.

Les også: Økonomiekspert Eva Sørmo anbefaler Propr når du kjenner kjøper

- Det var helt topp å bruke Propr til oppgjøret. Jeg hadde hatt boligen ute til salgs via en megler tidligere, men det var ikke den mest aktive megleren, for å si det sånn. Jeg fikk ikke solgt, så jeg tok den av markedet, sier Hege Kristin Sørensen Langum, som solgte sin leilighet i Drammen høsten 2018.

- Etter kort tid ble jeg kontaktet av en som hadde sett annonsen, men ikke kommet på visning, som gjerne ville kjøpe den. Jeg hadde da sett en annonse om oppgjørstjenesten til Propr, og bestilte den.

- Det gikk som smurt, hjelpen jeg fikk på chat og e-post var topp, det hele var bare helt gull for meg. Propr får mange stjerner i boka av meg, og jeg sier det også til andre – bruk Propr og selg selv, sier Langum.

Den samme erfaringen har Maria Benedikte Sandmo, som solgte en leilighet i Storslett i Troms.

- Jeg hadde allerede en kjøper, og hadde hørt om Propr fra en annen. Jeg så også en annonse om oppgjørstjenesten, og gikk for det, for jeg ville gjerne ha formaliteten ved salget ut av verden, sier Sandmo.

- Hele prosessen gikk veldig raskt. Jeg fikk kjappe svar på chatten, og følte at jeg fikk god hjelp. Det var også veldig lettvint at overtakelsesprotokollen er digital, slik at jeg og kjøper bare kunne gå gjennom den på telefonen. Alt fungerte veldig bra.

Bestill oppgjør her

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe. Start med å skrive inn gateadressen din, så er du i gang.

Søk heller på gårds- og bruksnummer

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe som helst.

Nysgjerrig på å selge selv?