Kort fortalt: Fordi det er enkelt, trygt og fort kan bli veldig lønnsomt.

Propr er utviklet av en gjeng eiendomsmeglere, advokater og utviklere som ønsket å skape et trygt, smart og enkelt alternativ for alle som ønsker å selge bolig, hytte eller tomt selv. Bakgrunnen for tjenesten er at store deler av eiendomsmeglerens jobb allerede er blitt automatisert, og at det som står igjen enkelt kan gjøres av selger selv. Da synes vi det blir for dumt at man ikke skal sitte igjen med mer penger av salget selv også.

Ved å legge inn litt egeninnsats, kan du spare mellom 50.000 og 100.000 kroner på å droppe eiendomsmegleren. Og skulle du angre eller ”gi opp” underveis, kan du alltid ta med deg det du har gjort, og få en eiendomsmegler til å ta seg av resten. Alt du bestiller gjennom Propr.no er tjenester du uansett måtte hatt, så du taper ingenting.

Propr.no fungerer for de fleste som vil selge bolig, hytte eller tomt selv, uten å bruke eiendomsmegler. Se hvem kan bruke Propr.no.

Om du fortsatt ikke er overbevist, kan du lese mer her: Hvordan fungerer Propr.no?, Er det trygt å selge med Propr.no? og Hvor mye sparer jeg ved å bruke Propr.no?