En egenerklæring er et viktig skjema som boligselger fyller ut før boligen legges ut for salg, for å gi kjøper mest mulig detaljert informasjon om boligen.

En egenerklæring er ikke bare et dokument som gir verdifull innsikt i boligens tilstand, men det er også et juridisk bindende dokument.

Propr ønsker å gjøre prosessen enkel og effektiv for deg som selger. Ved å benytte deg av vår tjeneste sikrer du at egenerklæringsskjemaet blir automatisk lagt inn i salgsoppgaven, uten ekstra bryderi for deg som selger.


I egenerklæringsskjemaet har du også muligheten til å tegne boligselgerforsikring, som er det samme som eierskifteforsikring. Velger du å selge gjennom Propr kan du bestille denne forsikringen gjennom Gjensidige. Om du velger å tegne boligselgerforsikring (eierskifteforsikring) kan du beskytte deg mot uforutsette hendelser og potensielle økonomiske tap i forbindelse med boligsalget.

Ved å inkludere egenerklæringsskjemaet og informasjon om boligselgerforsikringen i salgsoppgaven, legger du til rette for en transparent og trygg handel. Propr ønsker å sikre at både selgere og kjøpere har tilgang til all relevant informasjon og kan ta informerte avgjørelser i bolighandelen.