Prisantydning

2 250 000,–

Tilstandsrapport

Her finner du teknisk informasjon om eiendommen.
Eksternt bruksareal (BRA-e)-
Bruksareal innglasset balkong (BRA-b)-
BoligtypeHytte
EieformSelveier
Byggeår1867
TomtetypeEiet tomt

Visning

Kun etter avtale

Om boligen

Unik mulighet til å sikre deg en sjelden eiendom med mange muligheter. Skap dine egne ferieminner på Pynten eller del med flere. Her er mange muligheter for den rette

Beliggenhet

Eiendommen som er på nesten 200 mål, har et stort potensiale og uante muligheter. Med en skjermet beliggenhet på Haukøy, er Pynten en unik eiendom som tilbyr egen badestrand, fiskemuligheter og turterreng på en gang. Her kan du høste av naturen med både bær og fisk.

Annet

På eiendommen er det et eldre hus som er reist på plassen i 1867. Halve delen av huset et den gamle skjenkestuen fra Ryraneset, en skjenkestue som ble brukt av striler som var på vei til byen i båt, satt opp på nytt på Pynten sammen med resten av huset av Kristian Haukøen i 1867. Eiendommen har opp gjennom årene brødfødd mange mennesker, og ble driftet som et småbruk til opp i 1950 årene. Siden ca midten av 1970-tallet har eiendommen vært brukt som som sommersted. Nå kan dette bli ditt. Overtas som forevist

Om eiendommen

Eiendommen er nesten 200 mål. Her er mye utmark og skog. Kun fantasien setter på begrensning i bruk. På eiendommen er det flere lune viker, egen badestrand, kai og et naust. Her er mye grantre som opprinnelig var tiltenkt brukt for salg som juletre, men i dag gir de le for vær og vind, og skogen på Pynten har bidratt til at det midt på 1980 tallet ble lagt nye gulv i stue og soverom. Overtas slik som vist.

Transport og butikk

Har du egen båt kan du lett komme til Pynten når du vil. Det går skyssbåt fra Vikanes om du ikke har egen båt. Fra Joker på Stammes kan du bestille mat, vippse oppgjør og få mat levert med skyssbåten.

Turterreng

På eiendommen er det flott turterreng. Ta med niste og kaffe og legg ut på ekspedisjon. Når du kommer til toppen av eiendommen får et fantastisk utsikt utover fjorden, til Kleiveland på Osterøy, innover mot Heimvik og videre innover fjorden i retning Romarheim.

Overtagelse

Eiendommen kan overtas omgående

Omkostninger

585 kr (Tinglysingsgebyr skjøte)
585 kr (Tinglysingsgebyr pantedokument)
56 250 kr (Dokumentavgift)
172 kr (Pantattest)
11 500 kr (HELP boligkjøperforsikring (valgfritt))

---

69 092 kr (Omkostninger totalt)

---

2 319 092 kr (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Selger er selv ansvarlig for følgende gebyr:

585 kr (Tinglysingsgebyr sikringsobligasjon)

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4631
Gårdsnr: 225
Bruksnr: 6

  1   0   1 2   1 2 3   1kunder over hele landet

Her er noen kunder som har solgt eller selger boligen sin med Propr akkurat nå.

    Hei! Nettleseren du benytter mangler dessverre funksjoner Propr er avhengig av for å fungere. Vennligst oppgrader til en nyere versjon, eller bruk Propr fra en annen enhet - for eksempel en mobil.