Prisantydning

1 450 000,–

Takst

Her finner du teknisk informasjon om eiendommen.
Primærrom57 m²
Bruksareal69 m²
BoligtypeHytte
EieformSelveier
Tomteareal1 045 m²
Byggeår1992
Kommunale avgifter4 196 kr
TomtetypeEiet tomt

Om boligen

Hytta består av: stue, kjøkken, vindfang, bad, bod og tre soverom. Gulv: vinyl over originale furugulv i yttergang og bod (vinyl kan fjernes), og furugulv i resten av hytta. Vegger: panel. Himlinger: panel. Hytta er fundamentert på pæler og oppført i isolert bindingsverk. Foldevinduer i isolerglass (klare for utskifting). Metalltak på hytta og uthuset. Sørvestvendt terrasse med utgang fra stue, og stor platting på hyttas nordvestside. Uthuset har to boder og vedbinge.

Eiendommen ligger høyt med optimale solforhold og utsikt over Dåfjorden. Hytta er en tradisjonell fritidsbolig på ett plan med god takhøyde og store vinduer.

Beliggenhet

Hytta ligger 50-60 minutter fra Tromsø, til høyre oppe i lia før bygda Dåfjord, like etter Skilleelva.

Eiendommen ligger i et populært hytte- og fritidsområde på Ringvassøy med gode jakt- og fiskemuligheter i hav og ferskvann. Området er også populært for toppturer og kajakkpadling. Det er gode forhold for sanking av bær og sopp i nærområdet. Hav og Fjell AS` planlagte skianlegg og sykkelpark ligger 10 minutter fra eiendommen.

Annet

Alle møblene i hytta kan kjøpes.

Oppvarming

Hytta har dreibar vedovn montert i stue/kjøkken og 3,8 kW Safire parafin/dieselovn tilknyttet 12 V anlegg med ring-hytta-varmfunksjon. Det er ikke innlagt strøm i hytta, men tilrettelagt for tilkobling om ønskelig.

12 V strømanlegg med 2 x 140 Ah AGM batteripakke som lades via solcellepanel og strømaggregat ved behov (vinter). Strømbesparende 12 V led belysning i alle rom og ute. Lett tilgjengelig 175 L drivstofftank til dieselovn under hytta. Gasskomfyr og gasskjøleskap følger med hytta.

Vann/kloakk

Det er ikke innlagt vann i hytta. Sommervann er ført via slange fra Skilleelva som renner like ved eiendommen, og kan tappes på tunet fra utekran. 80 L vanntank på bad med 12 V vannpumpe og gassvannvarmer. Varmt og kaldt vann i servant og dusj på badet, og i servant på kjøkkenet. Vannbesparende biotoalett av merket Aquagreen med lett tilgjengelig Vera 2 x 90 L kompostbeholdere under hytta.

Omkostninger

585 kr (Tinglysingsgebyr skjøte)
585 kr (Tinglysingsgebyr pantedokument)
36 250 kr (Dokumentavgift)
172 kr (Pantattest)
11 500 kr (HELP boligkjøperforsikring (valgfritt))

---

49 092 kr (Omkostninger totalt)

---

1 499 092 kr (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Selger er selv ansvarlig for følgende gebyr:

585 kr (Tinglysingsgebyr sikringsobligasjon)

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 5423
Gårdsnr: 7
Bruksnr: 154

  1 2 3 4 5   1 2 3 4   1 2 3 4 5 6 7   1 2 3 4 5 6 7 8kunder over hele landet

Her er noen kunder som har solgt eller selger boligen sin med Propr akkurat nå.

    Hei! Nettleseren du benytter mangler dessverre funksjoner Propr er avhengig av for å fungere. Vennligst oppgrader til en nyere versjon, eller bruk Propr fra en annen enhet - for eksempel en mobil.