Prisantydning

595 000,–

Tilstandsrapport

Her finner du teknisk informasjon om eiendommen.
Bruksareal (BRA-i)32 m²
BoligtypeFritidsleilighet
EieformAksje
Tomteareal11 500 m²
Byggeår1962
Felleskost/md.2 990 kr
Kommunale avgifter0 kr
TomtetypeEiet tomt

Om boligen

Er du mest interessert i å dra på fjellet for å senke skuldrene, lade batteriene og nyte naturen heller enn å bruke fritiden på vedlikeholdsarbeid på hytta?

Har du hørt at det er blitt litt kladdeføre for hyttemarkedet i fjellet og at folk ikke lenger løper skiskoene av seg for å sikre seg “den store hyttedrømmen”?

Nå kan du få tilgang til fantastiske ski- og turløyper rett utenfor døra med din egen oppgraderte og fullutstyrte suiteleilighet til prisen av et baderom!

Eller en bil.

Ja, faktisk. Vi vil vurdere å selge leiligheten med bil eller (aller helst) bobil i innbytte. Da legger du eventuelt inn et bud, men tar forbehold om finansiering og sender oss mer informasjon om din bobil/bil. Vi er åpne for å vurdere både ordinære og litt alternative transaksjonsformer.

Legg inn bud idag og nyt påskeferien med opptil 200 kilometer velpreparerte langrennsløyper på Golsfjellet - unn deg en tur i badstua og en dukkert i svømmebassenget når du returnerer!

Eiendomsmeglerbeskrivelsen:

Vi har gleden av å presentere denne flotte 1-roms leiligheten på Sanderstølen. Renovert og romslig suiteleilighet på 32 kvadratmeter med velholdte flater og høy standard, god planløsning og eget kjøkken, spiseplass, sofagruppe, dobbeltseng, gang med mye god skapplass og flislagt bad med badekar. Mulighet for enkel etablering av separat soverom med lettvegg og skyvedører om man skulle ønske å konvertere til en to-roms leilighet. Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner, samt varmekabler på bad. Varmtvann, oppvarming og bredbånd er inkludert månedlige felleskostnader på kr. 2.490 pluss. I tillegg kommer kr. 500 for strøm i fellesarealer. Leiligheten har eget privat bodrom i samme etasje.

Hotellet har svømmebasseng, badsstuer, trimrom, lekerom, restaurant/bistro, skistall m.m. I tillegg er det lysløype og sykkelstier rett utenfor, så her har man alt man trenger av aktiviteter for hele familien i umiddelbar nærhet.

Ta kontakt for å avtale tidspunkt for visning.

Beliggenhet

- Flotte turområder i Tisleidalen og på Golsfjellet

- 7 km til nærmeste Joker-butikk

- Fine fellesområder, tilgang til flott bassengområde med badstue

- Tillatt med dyrehold i sameiet

Sanderstølen Hotell i Valdres ligger på fjellet midt mellom Gol i Hallingdal og Fagernes i Valdres. I tillegg til enkel adkomst med bil, er det bussforbindelse til Bergensbanen fra Oslo og Bergen, og regelmessige bussavganger til og fra Oslo.

Parkering / Garasje

Det er parkering på felles, gruslagt parkeringsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Uteområde

Felleseiendommen er opparbeidet med gruslagt snu- og parkeringsplass, og en del terrasserte utearealer med felles sittegrupper, samt plen og trær. Utearealet på framsiden av bygget er inngjerdet. Solforholdene på eiendommen er meget gode.

Vennligst last ned prospekt for fullstendig informasjon om eiendommen.

Ta kontakt for å avtale tidspunkt for visning.

Annet

Det er ingen forkjøpsrett på boligen. Ta kontakt for å avtale tidspunkt for privat visning.

Salgsprosessen inkludert budgivning og inngåelse av kontrakt gjennomføres med løsningene til Propr. Oppgjør gjennomføres med bistand fra Norsk eiendomsoppgjør AS.

Omkostninger

5 995 kr (Eierskiftegebyr)

---

5 995 kr (Omkostninger totalt)

---

600 995 kr (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses én låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3451
Gårdsnr: 64
Bruksnr: 132
Seksjonsnr: 1

Informasjon om selger

Henrik Hassel

Selger

474 14 753

Visninger

Ta kontakt for å avtale visning

  1   1   0   1 2 3 4 5 6 7 8   1 2 3 4kunder over hele landet

Her er noen kunder som har solgt eller selger boligen sin med Propr akkurat nå.

    Hei! Nettleseren du benytter mangler dessverre funksjoner Propr er avhengig av for å fungere. Vennligst oppgrader til en nyere versjon, eller bruk Propr fra en annen enhet - for eksempel en mobil.