Ti tips før visning

Inntrykket man får på visning har mye å si, og siden du holder visningen selv, har vi samlet noen tips til deg.

Ti tips før visning
 • Finn frem malepenselen
  Kan du gjøre noe for at boligen skal fremstå enda bedre enn den gjør i dag? Finnes det ledninger som bør festes, hull som bør sparkles, løse lister som trenger en spiker eller noen vegger som hadde hatt godt av et malingsstrøk? Små forandringene kan utgjøre stor forskjell på helhetsinntrykket.
 • Ta en vaskedag
  Pass på at alle overflater er rene, at vinduene er pusset og at det generelt er rent og pent i alle rom. Ta gjerne en runde på/i komfyr og kjøleskap også. Luft gjerne leiligheten før folk ankommer visningen.
 • Fjern personlige eiendeler
  Rydd vekk alle unødvendige gjenstander, som for eksempel fjernkontroller, synlige ledninger, personlige bilder, tannbørster, shampooflasker og lignende. Noe kan selvølgelig få stå, men tenk at boligen din skal fremstå så nøytral som mulig.
 • Vis frem plassen du har
  Vil stua se større ut om du flytter på sofaen eller fjerner en av bokhyllene? Om mulig, ommøbler rommene dine for å gjøre de romsligere. Da er det også lettere for de som kommer på visning å se potensialet i hvert enkelt rom.
 • Fyr opp i peisen
  Om det ikke er midt på sommeren da ... En peis kan skape god stemning, og gjør boligen lun og varm.
 • Små detaljer har mye å si
  Re sengen med sengeteppe, og frisk opp rommene med friske blomster og grønne planter. Tenn noen lys om det passer seg (de mest ekstreme duftlysene kan du kanskje holde deg unna ...).
 • Ikke glem uteområdet
  Klipp plenen og klargjør uteområdet. Sett ut utemøbler og gjerne noen planter. Fjern gjenstander langs husveggen eller i oppgangen. Om det er vinter, måk oppkjørselen, verandaen, terrassen eller balkongen.
 • Få noen til å passe kjæledyr
  Selv om de fleste synes det er hyggelig med dyr, kan folk også være allergiske. Det kan derfor være lurt å avtale pass dagene før og under visning om du har kjæledyr.
 • Prospekt og visningsliste
  Finn fram prospekt og visningsliste. Du kan ha det tilgjengelig digitalt på et nettbrett eller en laptop, eller du kan printe ut noen eksemplarer på forhånd.
 • Still forberedt
  Tenk gjennom spørsmål som kan komme, og les godt gjennom det du har tilgjengelig av boliginformasjon og dokumenter fra takstmann. Les deg opp på hvordan budrunden til Propr.no fungerer, slik at du fortelle alle som lurer hvordan de kan delta i budrunden.

Selv om du selger selv, er du aldri alene. Vi er tilgjengelige mellom kl. 8 og kl. 22 syv dager i uken. Kontakt oss på chat, eller send en e-post til post@propr.no.Du kan også ringe oss på 23 90 59 00 alle hverdager mellom kl. 9 og kl. 16.

Lykke til!

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe. Start med å skrive inn gateadressen din, så er du i gang.

Søk heller på gårds- og bruksnummer

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe som helst.

Nysgjerrig på å selge selv?