Slik kan du spare penger når du selger boligen din

Å selge med Propr er enkelt og trygt, og kan også være veldig lønnsomt.

Slik kan du spare penger når du selger boligen din

Det du kan, gjør du selv. Resten tar dyktige fagfolk seg av. Propr er en digital tjeneste som trygt og enkelt veileder deg gjennom hele salgsprosessen, fra takst til overlevering av nøkler.

Her kan du lese hvordan Propr fungerer. I gjennomsnitt bruker kundene våre mellom 10–15 timer på hele salgsprosessen.

Det er enkelt, trygt og billig. Prøvekjør tjenesten og lag din boligannonse på under 2 minutter. Helt uforpliktende.

Steg 1: Boligannonsen

En god og informativ boligannonse er viktig for å få flest mulig til å komme på visning. Vi setter deg i kontakt med takstmann og fotograf, eller du kan hente inn kompetansen på egenhånd. Foruten å ta gode bilder, lager fotografen plantegning. Nødvendig informasjon om boligen hentes inn i verktøyet vårt automatisk, men selve boligannonsen skriver du selv. Når du er fornøyd, legges den ut på Finn.no. Vi vil også poste den på Facebook-sidene våre.

Kjøpers trygghet er den viktigste garantien for et godt salg, og boligannonsen er første kontaktpunkt i salgsprosessen. Sørg derfor for at all informasjon om boligen er korrekt.

Steg 2: Visning

Ingen kjenner boligen bedre enn deg, så visningen(e) holder du selv. Sjekk gjerne boligannonser i nærområdet ditt for å se om det er noen tidspunkt som går igjen og planlegg visningene deretter. Nødvendig materiell, som prospekt, visningsliste, ringeklokkemerker og skilt, får du av oss i forkant. Vi er også tilgjengelige for spørsmål fra 08.00–22.00 hver dag syv dager i uken. Still forberedt og pust med magen – dette går bra!

Steg 3: Budrunden

Budrunden foregår digitalt, og er synlig for alle i sanntid. Både du og de som byr kan enkelt følge med fra bud til bud. Alle bud legges inn med BankID, noe som er trygt for alle parter. Alle interessenter som har registrert seg på den automatiske visningslisten, blir også oppdatert om bud på SMS underveis. Når du er fornøyd og velger å akseptere bud, er boligen solgt.

Steg 4: Oppgjør og kontrakt

Etter du har akseptert bud, får både du og kjøper automatisk tilsendt utfylt kjøpekontrakt som signeres med BankID. Oppgjøret er den mest kritiske fasen i en eiendomstransaksjon og må gjøres av fagfolk. Vi bruker Sem & Johnsen Oppgjør, men du står fritt til å velge andre om du vil det.

Og så var det gjort! Du har sannsynligvis brukt rundt 10 timer, og spart mye penger.

Å bruke vårt digitale verktøy koster 4900 kroner. Da betaler du for den digitale tjenesten vår som trygt og enkelt guider deg gjennom hele salgsprosessen, og som gir deg tilgang til de samme smarte verktøyene som en eiendomsmegler har.

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe. Start med å skrive inn gateadressen din, så er du i gang.

Søk heller på gårds- og bruksnummer

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe som helst.

Nysgjerrig på å selge selv?