Propr og Danske Bank inngår samarbeid

- Dette er et bevis på at Proprs konsept er framtiden for boligsalg, sier Kjetil Eriksson.

Propr og Danske Bank inngår samarbeid

I oktober 2018 inngikk Propr og Danske Bank en samarbeidsavtale som vil sikre Proprs kunder tilbud om boliglån med gode lånebetingelser hos Danske Bank.

- Vi er veldig fornøyde med å få med en av Nordens største banker på laget. Dette befester at Propr er et solid og skikkelig alternativ til å bruke penger på en eiendomsmegler, sier Propr-sjef Kjetil Eriksson.

- Når teknologien har kommet så langt som den har, blir kompetansen til eiendomsmegleren utkonkurrert. Med Propr trenger du ikke megler for å selge boligen din. Markedet for boligsalgstjenester modnes raskt, og det merker vi på økte henvendelser og oppdrag.

Med det grepet som Propr har begynt å få i markedet, ser vi et stadig økende ønske fra kundenes side til å gjøre boligsalget selv. Vi har fulgt med på markedet og har hatt dialog med Propr en stund, sa Knut Anders Wangen, kommersiell direktør i Danske Bank til E24.no som først omtalte samarbeidsavtalen.

Samarbeidsavtalen betyr også at alle Danske Banks boliglånskunder vil få mulighet til å selge bolig gjennom Propr til rabatterte priser.

- Det er glimrende at flere som er på boligjakt eller i en boligsalgsprosess blir oppmerksomme på at det finnes et godt og trygt alternativ til å bruke en dyr megler når man skal selge bolig, sier Kjetil.

- Dette er også et bevis om at eiendomsmeglerbransjen som har avfeid oss og ikke har villet ta innover seg at boligsalgsmarkedet er i endring bør stikke fingeren i jorda. Det er dette som er framtiden for boligsalg.

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe. Start med å skrive inn gateadressen din, så er du i gang.

Søk heller på gårds- og bruksnummer

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe som helst.

Nysgjerrig på å selge selv?