- Propr er laget for at alle skal få til å selge selv

Propr har fått utmerkelse for svært brukervennlig design.

- Propr er laget for at alle skal få til å selge selv

- Vi er glade og stolte over å få dette diplomet. Vi har brukt mye krefter på å gjøre Propr så enkel som mulig å bruke, sier Kjetil Eriksson, daglig leder i Propr.

- Tilbakemeldingene fra våre brukere er også at det er lekende lett å selge boligen selv via Propr.

Les om andres erfaringer med å selge selv via Propr her

Diplomet ble tildelt Propr av Grafill, som er ansvarlig for Visuell-prisen, Norges største, årlige konkurranse innen visuell kommunikasjon. Her premieres arbeider innen grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image.

Proprs budrunde er digital, og kan selvsagt følges på mobil.

Nordmenn skjønner digital teknologi

- Propr er en innovativ digital tjeneste som skal kunne forstås og brukes av alle, og fungere like godt på mobil som på PC'en. Det er veldig hyggelig at Visuelt-prisen vurderer oss blant de beste i klassen når det gjelder design, innovasjon og nytenkning. Mye av æren for dette skal designbyrået vårt, Behalf, og utviklerne i Minus ha, sier Kjetil.

- Våre brukere er fra i midten av tjueårene til godt oppi syttiårene. Det beviser ikke bare at vi har fått til å lage et boligsalgsverktøy som er intuitivt og lett å bruke, men også at nordmenn uansett alder er vant til å bruke digitale tjenester, og ser hvilke fordeler det har for forbrukeren.

Her er juryens kommentar:

"Lenge ble det sett på som umulig å selge boligen sin selv, og vi kjenner de som har prøvd - og gitt opp. Når Propr klarer å få det hele til å se lett ut, er det et svært godt håndverk i interaksjonsdesign. Alt brytes opp i små nok steg med enkle og tydelige alternativer, og med nyttige verktøy som hjelper deg der du kanskje måtte sitte fast."

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe. Start med å skrive inn gateadressen din, så er du i gang.

Søk heller på gårds- og bruksnummer

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe som helst.

Nysgjerrig på å selge selv?