Ja, Propr er godt egnet for rene oppgjørsoppdrag!

Dersom du allerede har en kjøper, hjelper vi deg gjerne med kontrakt, tinglysing og oppgjør. Vi har en enkel og rask prosess spesielt tilrettelagt for dette. For pris, informasjon og bestilling, gå til vår side om oppgjørsoppdrag.

Etter bestilling, fyller du ut egenerklæringsskjema, samt informasjon om eiendommen og salget. Når du legger inn informasjon om kjøper, mottar denne lenke til et skjema på epost. Når kjøper har fylt ut skjemaet, blir kontrakten sendt ut til begge parter, og signeres digitalt med BankID.

Signert kontrakt blir automatisk sendt videre til oppgjørsselskapet, som tar seg av betaling, skjøte og det formelle rundt overtagelse.

Både takst og nødvendig dokumentasjon kan bestilles, dersom partene ønsker dette. Ta kontakt via chat, telefon eller epost, så hjelper vi deg.

Hvis du ønsker å tegne boligselgerforsikring må du bestille en tilstandsrapport. Det er ikke mulig å tegne boligselgerforsikring dersom boligen skal selges til nærstående (familie, samboer, ektefelle), eller om selger er et selskap som driver med eiendom (f.eks. utleie), eller eier mer enn 5 eiendommer.

Du kan lese mere om boligselgerforsikringen her.

Dersom kjøper er en privatperson, kan det tegnes boligkjøperforsikring gjennom HELP.

Neste spørsmål
Hva er boligstyling?