En boligannonse skal vekke nysgjerrighet og gi leseren en god beskrivelse av eiendommen du selger. Annonsen bør inneholde informasjon om beliggenheten, boligen/hytta og øvrige detaljer om eiendommen.

Uten å overselge, kan du fint trekke frem de gode kvalitetene du mener boligen/hytta har. Og har du nylig pusset opp, bygd på eller gjort andre forbedringer, er dette fint å få frem. Bruk takstrapporten flittig, og beskriv alle rom. Husk å få med hva som følger med av inventar (f.eks. hvitevarer når du beskriver kjøkkenet). Anbefalt oppbygning og tips til hver enkel del, finner du inne i annonseverktøyet vårt. Hent også gjerne inspirasjon fra lignende objekter på FINN.no, eller ved å lese annonser fra ditt område.

Pass på at all informasjon i boligannonsen din er korrekt, og at nødvendig dokumentasjon er lastet opp. Det er du som selger som er ansvarlig for at informasjonen som står i boligannonsen er riktig. Bruk derfor takstrapporten flittig.

I tillegg bør en boligannonse inneholde gode bilder, plantegning, informasjon om visning og kontaktinformasjon til selger. Alt dette leder verktøyet vårt deg gjennom.

Les også vår artikkel om å skrive gode boligannonser.