Verktøyet hjelper deg, og gir deg full oversikt over budene som kommer inn. Les eventuelle forbehold som følger med budene, og sjekk kjøpers finansiering under ”Vis mer informasjon om budgiver». Hold hodet kaldt, og vær sikker før du aksepterer et bud. Alle på interesselisten får automatisk varsel på SMS når det kommer inn bud, men vi anbefaler man også holder kontakt med budgiverne på telefon underveis i budrunden.

Om noe uventet skulle skje, eller du har generelle spørsmål, er kundeservice tilgjengelig alle dager mellom kl. 8.00 – 22.00 syv dager i uken. Kontakt oss på chat ved å trykke på snakkeboblen nederst til høyre, send en mail til post@propr.no eller ring oss på 23 90 59 00 mellom kl. 9.00–16.00 mandag – fredag.

Det er strenge regler for rådgivning under boligsalg. Propr.no er ikke en eiendomsmegler, og kan derfor ikke komme med konkrete tips og råd til selve salgsprosessen. Men vi kan hjelpe deg med mye annet, for eksempel om du har spørsmål om verktøyet eller lurer på generelle ting om Propr.no. På hjelpesidene våre finner du også svar på mye du kanskje vil lure på underveis i prosessen.