Prisantydning

3 500 000,–

Tilstandsrapport

Her finner du teknisk informasjon om eiendommen.
BoligtypeHytte
EieformSelveier
Tomteareal1 729 m²
Byggeår2020
Kommunale avgifter5 396 kr
TomtetypeEiet tomt

Om boligen

Drømmer du om en egen, usjenert plass med tett nærhet til fjellet og litt avstand til "liv og røre"? Kanskje har du hytte på Kvitfjell fra før, og ønsker en ekstra hytte for deg selv eller barna dine? Eller du er ny her til fjells og liker tanken om noe annerledes en standard hytte eller leilighet.

På Svinslåa har vi satt opp denne perlen av en gammel tømmerstue, og innredet den med nokså moderne fasiliteter. Vi har brukt den som "ekstrahytte" til vår leilighet til fjells, med ambisjon om videre utbygging slik at den i fremtiden var planlagt å fremstå som et komplett sted for familien. Nå har tiden kommet for at vi vurderer å la andre komme til, å bruke den som den er eller ta prosjektet videre.

Beliggenhet

Høyt og fritt beliggende, kort unna Kvitfjell alpinanlegg og med trikkeskinner direkte inn i langrennsløypene mot Skaret eller Gumpen, er Svinslåa en vinner for deg som liker noe autentisk og litt utenom det vanlige. Området er en gammel seter, hovedsakelig bebygget med bygninger for seterdrift i tidligere tider. I det senere er det i tillegg satt opp noen hytter, men med store tomter og god avstand.

Sommerstid er det vei helt inn, mens vinterstid går skiløpya i veitraseen og avstand til parkering er ca 1,2 km på ski, til fots eller med snøscooter (lett tilgjengelig snøscooterservice). Det er nylig sendt inn søknad om flytting av skitrassé og vinterbrøyting av vei til kommunen, noe som forventes behandlet innen rimelig tid. Dersom dette godkjennes muliggjør dette også nye avløpsløsninger.

Innhold, tomt & standard

Hytta er kompakt og effektivt innredet: Entré med stige til hems, hovedsoverom, soverom 2, kjøkken med hvitevarer, bad med dusj, servant og forbrenningstoalett samt stor stue med en nydelig, åpen gruepeis i kleber.

Tomten er stor, med ca. 1,7 mål totalt. Reguleringen åpner for totalt inntil 120 kvm bebyggelse, inkludert 15 kvm bod + 15 kvm anneks. Det er åpenbart potensial for utvikling/utbygging, uten at det er gjort mer enn enkle skisser på idé-stadiet med utgangspunkt i reguleringsplanen. Reguleringsplanen med vedtatte rammer for utnyttelse ligger vedlagt i prospektet.

Hytta er satt opp av Brune & Co og Lågen Byggservice i 2020, som er spesialister på gamle tømmerbygninger. Grunnmur laget som ringmur med elementer, isolert og med støpt såle. Grunnmuren er forblendet med skifer, toppbeslag i kopper. Innvendig er det lagt oppdalskifer i entré, kjøkken, bad og stue - med varmekabler under. Soverommene har tregulv.

Veggene er oppført i svært gammelt tømmer, isolert på gamlemåten med mose mellom stokkene. De fleste vinduer med isolerglass, samt nyere entré- og terrassedør. Taket er isolert, med membran og torv. Nytt elektrisk anlegg, med 400 volt spenning og utendørs montert billader. Det er montert "ring hytta varm" fra DEFA.

Det er boret egen brønn på tomten, som gir vann rett på hyttevegg. Innvendig cisterne muliggjør moderne, innvendige fasiliteter som varmt vann. Pr i dag er det forbrenningstoalett, og gråvannsavløp rett i grunn. Om/når vinterbrøyting av vei godkjennes, vil dette gi mulighet for å legge vannet inn, samt påkobling av avløp/septikktank. Røropplegg for dette er lagt klart.

Teknisk tilstand/tilstandsrapport

Det er ikke innhentet tilstandsrapport fra takstmann, da bygningens karakter og type ikke egner seg for dette. Med en så gammel tømmerkasse må man påregne setninger, varmelekkasjer og en generell standard som ikke oppfyller dagens nivå for gjeldende tekniske standarder. Alle arbeider som er gjort kan dokumenteres med faktura. Dersom eventuelle interessenter allikevel ønsker ytterligere teknisk gjennomgang eller avklaring av andre forhold, oppfordres det til å gjøre egne undersøkelser, engasjere egen bygningskyndig eller ta forbehold om teknisk gjennomgang i kjøpetilbud.

Hytta er ikke oppmålt, arealet må anses som omtrentlig og er hentet fra entreprenørens byggetegninger. I ferdigattesten er det anmerket at hemsen ikke er lovlig, da den medfører for lav takhøyde i underliggende soverom. Ny eier overtar ansvar for evt. å bringe dette i orden.

Tømmerkassa er ikke eksakt aldersdatert, men anslått til ca 150-200 år av utbygger/entreprenør og med utgangspunkt i tidligere eiers opplysninger.

Omkostninger

11 900 kr (HELP boligkjøperforsikring (valgfritt))
87 500 kr (Dokumentavgift)
500 kr (Tinglysing av pantedokument)
500 kr (Tinglysing av skjøte)

---

100 400 kr (Omkostninger totalt)

---

3 600 400 kr (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses én låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Selger er selv ansvarlig for følgende gebyr:

500 kr (Panterett med urådighet)

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3439
Gårdsnr: 115
Bruksnr: 33

Informasjon om selger

Christoffer Askjer

Selger

920 40 587

Visninger

Ta kontakt for å avtale visning

  1   1   0   1 2 3 4 5 6 7 8   1 2 3 4kunder over hele landet

Her er noen kunder som har solgt eller selger boligen sin med Propr akkurat nå.

    Hei! Nettleseren du benytter mangler dessverre funksjoner Propr er avhengig av for å fungere. Vennligst oppgrader til en nyere versjon, eller bruk Propr fra en annen enhet - for eksempel en mobil.