- Å selge selv fungerte ypperlig, jeg er kjempefornøyd

Øyvind Helge Jacobsens leilighet i Tromsø ble solgt raskt – og til mer enn prisantydning.

- Å selge selv fungerte ypperlig, jeg er kjempefornøyd

Da Tromsø-familien hadde kjøpt hus, var det tid for å selge leiligheten. Løsningen ble å selge den selv, via Propr.

- Noen naboer av oss hadde brukt Propr, og tipset oss om dere. Jeg kikket på nettsiden, men skal innrømme at jeg var litt skeptisk i starten, sier Øyvind Helge Jacobsen.

Skepsisen viste seg å være ubegrunnet. Én uke etter at leiligheten ble lagt ut for salg i juli 2018, var den solgt, og det til 75 000 kr over prisantydning.

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe. Start med å skrive inn gateadressen din, så er du i gang.

Søk heller på gårds- og bruksnummer

- Vi er kjempefornøyde med salget. Leiligheten ligger meget sentralt til, og vi vet at leiligheter i feltet vårt selges raskt. Vi kjenner også markedet i Tromsø godt. Vi hadde satt prisantydning som var høyere enn taksten, som vi mente var for lav, og er veldig fornøyde med at leiligheten ble solgt for mer enn prisantydningen.

Les også: Du har lite å tape på å prøve å selge selv

- Alt fungerte superbra. Jeg er kanskje mest fornøyd med hvor smertefritt og greit det gikk med budrunden. Det er kanskje den man bekymrer seg mest for, altså hva som skjer under og etter en budrunde, men det fungerte helt ypperlig. Jeg var på chatten deres under budrunden, og fikk respons på under ett minutt.

- Også etterpå, da vi hadde akseptert budet, ble jeg positivt overrasket over hvor greit alt gikk med kontrakt og oppfølging av Sem & Johnsen Oppgjør. Rådgiveren min i banken mente meglere har noe å lære av dere når det gjelder kontrakt. Også opplegget rundt oppgjøret var veldig proft, sa han.

Familien ordnet med bilder og takstmann selv. Resten ordnet de via Propr.

- Gikk det greit å bruke verktøyet, og lage boligannonse?

- Ja, verktøyet fungerte helt fint. Det var ikke noe problem å lage annonsen.

- Visning da, mange synes dette virker mest skummelt?

- Jeg tenkte før visningsdag at det ville bli rart, men det ble det ikke, det gikk helt fint. Det var ingen som reagerte negativt på det at vi solgte selv.

Les også: - Jeg kan absolutt anbefale andre å selge selv

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe som helst.

Nysgjerrig på å selge selv?