- Å bruke Propr er glimrende måte å selge bolig på

Rozita Djavani fikk flere meglertilbud, men valgte å selge leiligheten i Bærum selv.

- Å bruke Propr er glimrende måte å selge bolig på
Rozita solgte ettromsleilighet

- Propr var svært hjelpsomme, og det at kjøper også kan ta kontakt og få svar om de lurer på noe gjør prosessen trygg og god for begge parter.

Da Rozita Djavani skulle selge ettromsen sin på Haslum i Bærum, var det uaktuelt å bruke megler.

- Jeg fikk sansen for Proprs konsept allerede første gang jeg oppdaget dere, og synes dette er et fantastisk tilbud til alle boligselgere.

Så enkelt selger du boligen selv

Det er i snitt 80 000 kr å spare. Skriv inn adressen din, og test oss nå.

Søk heller på gårds- og bruksnummer

- Jeg har fulgt dere på Facebook, og fått med meg alle som kommenterer, og merket meg meglerne som kritiserer Propr og prøver å skremme folk fra å selge selv. Det er oppsiktsvekkende.

- Jeg hadde flere meglere på befaring da jeg først begynte å tenke på å selge, men ingen falt i smak. Jeg har selv jobbet som selger, og merket at de var mest opptatt av å få meg til å skrive under på en oppdragsavtale. Mange var unge og uprofesjonelle. Jeg kjente boligmarkedet for min type leilighet bedre enn dem. Én sa faktisk at jeg var dum om jeg solgte selv med Propr.

- Meglerne skulle ha 90-100 000 kroner for jobben, og prøvde å prakke på meg masse i tillegg. Én mente jeg burde ha boligstyling til 14 000 kr. Jeg sa: Får jeg møblene da, eller?

- Det er ikke rart at mange ser på meglere som kjeltringer når de tar så mye penger for å gjøre en så enkel jobb. Meglere tar seg betalt for ditt og datt, pluss det ene og det andre. Det er ikke sant at det er så vanskelig å selge en bolig, det klarer man fint selv med en tjeneste som Propr.

Djavani valgte «full pakke», med tilstandsrapport, utvidet fotopakke, nødvendige dokumenter, FINN-annonse og oppgjør. Det kostet henne totalt 38 000 kroner.

Leiligheten var godt vedlikeholdt, og Djavani hadde papirer på alt som var gjort av oppussing og oppgradering. Den ble lagt ut for salg i midten av september 2018, og solgt i desember.

- Markedet var litt tregere enn jeg hadde trodd, men jeg visste at den ville bli solgt, den har en god beliggenhet og ligger i et hyggelig og veldrevet sameie.

- Du holdt flere visninger – hvordan synes du det gikk?

- Min erfaring er at kjøpere er mer komfortable når de treffer eieren og ikke en megler i dress, der alt er skuespill. Jeg har møtt mange arrogante meglere når jeg selv har vært på visning. Selger du selv er skuldrene senket, du er mer imøtekommende, og kan svare på alskens spørsmål.

- Jeg oppfatter det som om folk har mer tillit til den som har bodd der enn til megler. Jeg informerte mest mulig om både positive og negative ting ved leiligheten, for eksempel gjorde jeg oppmerksom på flekker på kjøkkenbenken, og riper på baderomsspeilet. Det gjør at kjøperen føler seg trygg, for når du skal kjøpe en bolig vil du gjerne vite alle detaljer. Megler opplyser ikke om noe på visning, men som selger kan du fortelle det som er viktig å vite.

- Jeg merket at de som var på visning var veldig avslappet. Jeg fikk god respons, et par sa at det var mye bedre enn å være på meglervisning. Jeg synes selv at jeg var ganske proff, ler Djavani.

Etter at leiligheten hadde ligget ute noen måneder, ble Djavani kontaktet og spurt om en privatvisning.

- De var i leiligheten min i tre timer, enda den bare er 26 kvm stor. Jeg skjønte at de var veldig interesserte.

Rozita Djavanis ettroms lå i et veldrevet og attraktivt sameie med god beliggenhet i Bærum.

Leiligheten ble solgt til 2,6 millioner kroner, altså 100 000 kr kvadratmeteren.

- Jeg var godt fornøyd med det. Jeg hadde fått verdivurderinger som sprikte fra 2,4 til 2,7 millioner.

- Propr har vært så ryddige og ordentlige. Jeg har fått god hjelp hele veien. Jeg vil også nevne Sem & Johnsen Oppgjør, som har vært veldig hjelpsomme og profesjonelle. Jeg kommer til å bruke dere igjen, for kostnadsbesparelsen er så stor, sier Djavani.

- Jeg vil gi dere masse skryt. Jeg har ingenting å klage på, hele prosessen var meget god, og jeg er kjempefornøyd. Dere var hjelpsomme, og det at kjøper også kan kontakte dere og få svar om de lurer på noe gjør prosessen trygg og god for begge parter.

- Jeg vil anbefale alle å selge via Propr. Det er en glimrende måte å selge boligen sin på.

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe som helst.

Nysgjerrig på å selge selv?