- Vi bruker gjerne Propr igjen

Familien Verhoeve i Verdal hadde ingen problemer med å selge eneboligen selv.

- Vi bruker gjerne Propr igjen
Nele Verhoeve solgte enebolig

- Vi kommer nok ikke til å bruke megler igjen, for nå vet vi hvor enkelt det er å selge selv.

- Vi valgte å selge selv for å spare penger. Vi har solgt via megler før, og er ikke imponert over jobben de gjør, sier Nele Griet Verhoeve.

- Megleren så huset én gang, var der i ti minutter, så kom han rett på visning. Han kjente ikke boligen i det hele tatt.

Dermed valgte familien å selge selv via Propr da den koselige eneboligen litt utenfor Verdal skulle selges på sensommeren 2018.

- Vi brukte en lokal takstmann og tok bilder selv. Det var veldig greit å bruke Proprs verktøy, og enkelt å lage annonsen. Jeg kikket litt på andre Propr-annonser, og også på andre boliger i området som lå på Finn.

Se hvor enkelt det er å selge selv

Du kan teste Proprs verktøy uten å forplikte deg til noe. Skriv inn adressen din, så er du i gang.

Søk heller på gårds- og bruksnummer

- Første visningsrunde var i midten av august, men da kom det ingen, antagelig fordi det fortsatt var sommerferie. Vi satte opp nye visninger i slutten av august, og holdt også noen privatvisninger. Det var en familie som kom på privatvisning som endte opp med å kjøpe huset. De ringte dagen etter siste oppsatte visning og kom og så på boligen to ganger. Én gang for førsteinntrykk, og så for å sjekke det byggetekniske.

- De satte veldig pris på at det var vi som sto der og kunne vise dem rundt. Vi fortalte blant annet hva vi ville gjort med huset om vi hadde blitt boende.

Eneboligen ble solgt til prisantydningen, noe familien er godt fornøyd med.

- Vi kommer nok ikke til å bruke megler igjen, for det gikk så bra å selge selv, og nå vet vi hvor enkelt det er.

Les også: Når bør du legge ut boligen for salg?

Klar til å prøve selv?

Det er enkelt, trygt og billig. Prøvekjør tjenesten og lag en annonse for din eiendom på under to minutter, helt gratis. Start med å velge din boligtype:

Nysgjerrig på å selge selv?

Du kan sjekke hvordan Propr fungerer uten å forplikte deg til noe som helst.

Nysgjerrig på å selge selv?