Propr.no ber deg ikke om å velge eller huske et passord. Du kan logge inn til Propr.no på to måter:

Innlogging med e-post

Propr.no lar deg logge inn med din E-post-adresse. Du trenger ikke huske noe passord.

Straks du har opprettet en eiendomsannonse og lagt inn din epost-adresse, kan du logge inn på følgende måte:

1. Velg Logg inn øverst til høyre på forsiden av Propr.no
  2. Skriv inn samme epost-adresse som du brukte til å opprette annonsen din
  3. Sjekk din epost. Du skal nå ha mottatt en 'magisk lenke' som logger deg inn uten at du trenger noe passord

Merk at dersom det ikke er noen epost fra Propr.no i innboksen, må du kan hende sjekke søppelpost. Det hender dessverre at våre eposter feil-klassifiseres som uønsket epost.

Innlogging med Bank-ID

Propr.no lar deg logge inn med BankID straks du enten har bestilt tjenester ved hjelp av BankID eller lagt til BankID mellom dine innloggingsmetoder.

For å bestille tjenester, oppretter du en annonse og klikker Bestill. Du kan også starte med å velge hvilke tjenester du ønsker og bekrefte med BankID.

Dersom du ikke er klar til å bestille, kan du likevel velge å legge til innlogging med BankID ved å klikke Innloggingsmetoder i menyen etter å ha opprettet en eiendomsannonse. Deretter klikker du på knappen Registrer med BankID og velger om du bruker BankID på mobil eller har kodebrikke.

Merk at du kan legge til BankID som innloggingsmetode uten å bestille tjenester eller forplikte deg på noen måte.

Neste spørsmål
Hvem lager kontrakten?