Propr.no lar deg logge inn med BankID straks du enten har bestilt tjenester ved hjelp av BankID eller lagt til BankID mellom dine innloggingsmetoder.

For å bestille tjenester, oppretter du en annonse og klikker Bestill. Du kan også starte med å velge hvilke tjenester du ønsker og bekrefte med BankID.

Dersom du ikke er klar til å bestille, kan du likevel velge å legge til innlogging med BankID ved å klikke Innloggingsmetoder i menyen etter å ha opprettet en eiendomsannonse. Deretter klikker du på knappen Registrer med BankID og velger om du bruker BankID på mobil eller har kodebrikke.

Merk at du kan legge til BankID som innloggingsmetode uten å bestille tjenester eller forplikte deg på noen måte.