Propr.no er en tjeneste som enkelt og trygt hjelper deg med å selge bolig, hytte eller tomt selv. Verktøyet er digitalt og leder deg sømløst gjennom hele salgsprosessen – fra takst og boligannonse til kontrakt og oppgjør.

Det du kan, gjør du selv. Resten tar Propr.no og dyktige fagfolk seg av:

Takst og tilstandsrapport: Du kan bestille takst og tilstandsrapport gjennom Propr.no, eller du kan hente inn tilbud på egenhånd. Vi har avtaler med dyktige takstmenn over hele landet.

Boligannonse: Propr.no henter automatisk inn nødvendig dokumentasjon, men selve boligannonsen skriver du selv. Vi anbefaler at du får tatt gode bilder, og vi har avtaler med fotografer over hele landet. Du velger selv om du ønsker 15 eller 25 bilder, og plantegning er inkludert. Når du er fornøyd med annonsen, publiseres den på FINN.no, og på Facebook, om du ønsker det.

Visning: Det er du som kjenner boligen, hytta eller tomten din best, så visningen(e) holder du selv. Propr.no utformer prospekt, interessentliste og visningsskilt som du kan skrive ut og bruke om du vil.

Budrunde: Budrunden er digital og foregår i verktøyet vårt. Alle som har skrevet seg på visningsliste får lenke til den på SMS, og logger seg inn med BankID for å gi bud. Alle kan følge med i sanntid, og får også en SMS hver gang det kommer inn bud. Vanlige budregler gjelder, og budrunden er over når du velger å akseptere et bud.

Kontrakt: Når budrunden er over, får selger og kjøper tilsendt kjøpekontrakt på epost. Denne signeres trygt og enkelt med BankID. Et kontraktsmøte er ikke nødvendig.

Oppgjør: Oppgjøret sikrer at eiendommen overføres som den skal, og at kjøpesummen innbetales til rett tid. Bestiller du oppgjør via oss, er det Norsk eiendomsoppgjør AS som håndterer prosessen, men du står fritt til å bestille oppgjør hos noen andre.

Så er det gjort! Hvor lang tid det tar, finnes det ikke noe fasitsvar på, men de fleste som selger med Propr.no sier de bruker mellom 10-15 timer på hele salgsprosessen. Beregn gjerne litt mer tid for å være på den sikre siden, og husk at eventuell oppussing kommer i tillegg.

Neste spørsmål
Hvem kan bruke Propr.no?