Har du flere som har skrevet seg på visningsliste, kan et tips være å ta frem telefonen. Ta en kjapp ringerunde, presenter deg selv og fortell at budrunden nå er åpen. Spør om de har fått SMS med link til budsiden, og om det er noe de lurer på. Så er det nesten bare å krysse fingrene og håpe at noe skjer.

Om de du ringer ikke har fått SMS med link til budsiden, kan de gå inn i boligannonsen og klikke seg inn via «Gi bud»-knappen. Inne på budsiden må de verifisere seg og gi bud med BankID. Vanlige budregler gjelder.

Budgiverne bestemmer selv hvor lenge budene skal stå, og hvilke forbehold de eventuelt vil legge ved. Budgiverne kan sette budfrist på 15, 30, 45 eller 60 minutter, eller opp til 14 dager etter første mulige tidspunkt.